Συνελήφθη 48χρονος σε περιοχή του Αμυνταίου για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης



Χθες (12-06-2019) το απόγευμα σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, συνέλαβαν 48χρονο ημεδαπό, για καλλιέργεια (16) δενδρυλλίων κάνναβης.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί κατέλαβαν σε θαμνώδη αγροτική περιοχή της Φλώρινας τον 48χρονο να προσεγγίζει και να προβαίνει σε εργασίες περιποίησης φυτείας, την οποία καλλιεργούσε.

Συνολικά στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 15 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 0,7 μέτρα, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη σύνεργα καλλιέργειας κάνναβης (σιδερένιο κλαδευτήρι, σιδερένιο φτυαράκι, πλαστική δεξαμενή, 2 πλαστικά μπιτόνια και 2 λάστιχα ποτίσματος).

Ακολούθως, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 48χρονο, καθώς και σε έρευνα στην οικία του, σε περιοχή της Φλώρινας, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, μία συσκευασία που περιείχε φύλλα κάνναβης, συνολικού βάρους 3,8 γραμμαρίων και 1 δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 5 εκατοστών.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου, ενώ ο συλληφθείς με την δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.