Αναβιώνει στην Κοζάνη η φονική επίθεση των ροτβάιλερ που δέχτηκε ο 5χρονος Στάθης – Τι λέει ο δικηγόρος της Πολιτικής Αγωγής κ. Ζήσης Βρίκος για την υπόθεση



Ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης 11 Ιουνίου, η δίκη για τη φονική υπόθεση που δέχθηκε από δύο ροτβαϊλερ ο 5χρονος Στάθης στην Κοζάνη, την 1η Μαΐου του 2016, μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και το Πανελλήνιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, από νωρίς το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης βρέθηκε η μητέρα του άτυχου παιδιού, εμφανώς καταβεβλημένη αλλά και ο κατηγορούμενος, καθώς επίσης και μάρτυρες της υπόθεσης.

Η πλευρά του κατηγορούμενου ζήτησε αναβολή προκειμένου να παραστεί μάρτυρας, η οποία βρισκόταν την ημέρα της φονικής επίθεσης των σκύλων στο σπίτι.

Το Δικαστήριο διεκόπη προκειμένου να αποφασίσει, ενώ λίγο αργότερα δόθηκε αναβολή για τις 24 Μαρτίου 2020.

Η Πολιτική Αγωγή από πλευράς της, ενόψει της αναβολής που δόθηκε, ζήτησε να κληθούν στη δίκη ο ιατροδικαστής αλλά και οι ιατροί που περιέθαλψαν το άτυχο παιδί.

Δείτε τις δηλώσεις του δικηγόρου κ. Ζήση Βρίκου για την υπόθεση στην κάμερα του KOZANILIFE.GR:

 

 

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.