Σχόλιο του ΠΑΜΕ Κοζάνης για την επίσκεψη Παναγόπουλου στην περιοχή



Ο αρχηγός της συνδικαλιστικής μαφίας της ΓΣΕΕ, κ.Παναγόπουλος βρέθηκε στην περιοχή μας σκοπεύοντας με ένα σμπάρο να πιάσει πολλά τρυγόνια.

Οι τοποθετήσεις του σε τοπικά Μ.Μ.Ε είναι αποκαλυπτικές για το πώς αντιλαμβάνονται οι εργατοπατέρες της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ το ρόλο των συνδικάτων. Στις δηλώσεις του ήταν εμφανής ο «καημός» του να μεταφέρει τις απόψεις του κ. Γιούνκερ στις ελληνικές κυβερνήσεις. Με αφορμή το συνέδριο της ΓΣΕΕ, έκανε λόγο για «επαναφορά της δημοκρατίας που είναι κολοβή στην Ελλάδα» , προσπαθώντας να μας πείσει για το ρόλο που πρέπει να αναλάβουν τα σωματεία ώστε να έρθει η ανάπτυξη. Αυτό που απέφυγε να πει όμως είναι πως αυτό που χρειάζεται το κεφάλαιο είναι συνδικάτα στο ρόλο του εταίρου, ώστε να δίνουν την ανάλογη νομιμοποίηση στα αντεργατικά μέτρα.

Ταυτόχρονα απείλησε τους εργαζόμενους ότι μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών διαμορφώνεται ένα πιο ευνοϊκό κλίμα ώστε να εισακουστούν οι προτροπές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για μεγαλύτερη πρόσδεση των συνδικάτων στις ανάγκες κερδοφορίας του κεφαλαίου. Επειδή η αντεργατική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ανέστησε τον πολιτικό του χώρο (ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ) νομίζει ο κ. Παναγόπουλος ότι από καλύτερη θέση θα προωθήσει τα σχέδια της συνδικαλιστική μαφίας. Είναι γελασμένος!!

Παράλληλα την στιγμή που μιλάει για κομματικούς βραχίονες στο συνδικαλιστικό κίνημα, ένας από τους λόγους της παρουσίας του στην περιοχή είναι η στήριξη της υποψηφιότητας με το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ του αρχιερέα της νοθείας, κ. Τσιλφίδη.

Τέλος ο κ. Τσιλφίδης ενημέρωσε ότι υπάρχει πιθανότητα το Συνέδριο της ΓΣΕΕ να γίνει στην Πτολεμαΐδα. Εμείς δηλώνουμε «καλώς να ορίσετε στον τόπο του εγκλήματος», θα έχετε και την αντιμετώπιση που σας αρμόζει στην περιοχή που οι πολιτικές που στηρίξατε και στηρίζετε έχουν οδηγήσει και οδηγούν χιλιάδες στην ανεργία και την εξαθλίωση.

Τέρμα πια τις αυταπάτες ή με τον Γιούνκερ, την Κομισιόν, τους ασφαλίτες , τους μπράβους και όλα τα τσιράκια του κεφαλαίου ή με τους εργάτες.

Η Γραμματεία Κοζάνης του ΠΑΜΕ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.