Στοίχημα: Μονό και δυάδα στα προκριματικά του Euro



Ο Ivic το έγραψε άριστα προχθές, είναι τέτοια η περίοδος που επικρατεί… ποδοσφαιρικό μπέρδεμα. Υπάρχει Nations League, υπάρχει όμως και euro για τις Εθνικές. Εκτός Ευρώπης έχουμε και ένα Κόπα Αμέρικα να περιμένει, με τους Βραζιλιάνους να έχουν και πρωτάθλημα. Όπως έχουν και οι Σκανδιναβοί, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη και η Β’ Ισπανίας. Χαμός! Στοιχηματικά, μπέρδεμα επαναλαμβάνω πως μάλλον είναι η πιο σωστή λέξη.

Και για να μην… μπλέξουμε χειρότερα, προσωπικά ασχολήθηκα σήμερα μόνο με την προκριματική φάση.

Το Μαυροβούνιο-Κόσσοβο είναι μεγάλο ντέρμπι των Βαλκανίων. Η απουσία βέβαια του κόσμου (κεκλεισμένων των θυρών), το… ησυχάζει κάπως. Είναι καλή ομάδα η φιλοξενούμενη, δεν είναι τυχαίο το αήττητο που τρέχει εδώ και καιρό. Το διπλό άνοιξε ψηλά, αλλά έχει διορθωθεί. Θεωρώ επίσης πιθανό να δούμε γκολ, από ομάδες που έχουν ποιότητα μεσοεπιθετικά. Βέσοβιτς (9.00) και Ιβανιτς (4.33) από τη μία, Ζένελι (5.00), σκέψεις για πιθανά πονταρίσματα σε σκόρερ.

Στο άλλο ματς του 1ου ομίλου, οι Τσέχοι με μηδέν πόντους σε δύο αγωνιστικές είναι αναγκασμένοι να βγουν επιθετικά. Οι Βούλγαροι με νέο προπονητή στον πάγκο, τον Μπαλάκοφ. Εκανε κάποιες δηλώσεις που δείχνουν μια τάση να κατέβει για το Χ, αλλά… διάβασα και κάτι άλλα, που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον. Κάποιες νέες μεθόδους προπονήσεων, διαφορετικό κλίμα και γενικά μια… εικόνα, όχι ομάδας που θα πάει να παίξει στο δικό της μισό.

Στον 2ο όμιλο κοίταξα προς το Χ2 των Σέρβων. Οι Ουκρανοί δεν έκαναν καλές εμφανίσεις τις δύο πρώτες αγωνιστικές και έχουν πολλούς βασικούς ποδοσφαιριστές να έρχονται από τραυματισμούς ή να απουσιάζουν. Δείτε και το 3.50 του Γιόβιτς, που έρχεται από τρομερή χρονιά και έχει ψυχολογία στα ύψη με τη μεταγραφή στη Ρεάλ.

Στο Λιθουανία-Λουξεμβούργο έχουμε μια γηπεδούχο που έχει κάκιστη εικόνα, έναντι μιας ομάδας που κάνει βήματα βελτίωσης εδώ και καιρό. Στο 3.10 όμως εκτός έδρας νίκη για το Λουξεμβούργο δεν μπορώ να ποντάρω.

Στον 3ο όμιλο η Γεωργία θα κάνει, λογικά, την πρώτη νίκη απέναντι στο Γιβραλτάρ, αλλά αξία δεν υπάρχει ούτε σε συνδυασμό με γκολ ή χάντικαπ.

Στον 6ο όμιλο οι Νορβηγοί, χωρίς τους δύο πρώτους γκολκίπερ τους, υποδέχονται τους επικινδύνους Ρουμάνους. Ισως αυτό το 4+ στο διπλό είναι μεγάλο.

Κανένα σχόλιο για το Νησιά Φερόε-Ισπανία και το Σουηδία-Μάλτα που συμπληρώνουν την αγωνιστική.

Στον 7ο όμιλο υπάρχει το Αυστρία-Σλοβενία, που έχει μπει κάτω από τα ραντάρ. Οι Αυστριακοί έχουν ξεκινήσει άσχημα, μετρώντας δύο ήττες μέχρι τώρα. Σαν ρόστερ είναι σίγουρα ανώτεροι από τους Σλοβένους, αλλά δεν αποκλείεται σήμερα να υπάρχει και το άγχος για το απαραίτητο τρίποντο. Στη φιλοξενούμενη έψαξα λίγο την περίπτωση του Ματίαζ Κεκ. Ο 57χρονος τεχνικός έχει αφήσει εξαιρετικό έργο στη Ριέκα, στο τιμόνι της οποίας βρέθηκε από το 2013 μέχρι το 2018. Είναι καλός προπονητής και δεν αποκλείω η Σλοβενία να εξελιχθεί στην ευχάριστη έκπληξη του ομίλου. Σημειώστε και το όνομα του φορ Σπόραρ, του νέου ταλέντου των Σλοβένων.

Θα έπαιζα στο 2.00 το διπλό των Πολωνών, ενώ με το Λετονία-Ισραήλ δεν βρήκα κάτι να με απασχολήσει. Για το πρώτο, νομίζω είναι αρκετά ψηλά και το over. Οι Βόρειοι γείτονες μας έχουν κάνει καλό ξεκίνημα στην προκριματική φάση, ενώ οι Πολωνοί με μπροστάρη τον Λεβαντόβσκι φυσικά και έχουν το γκολ.

 

Mονό:

07/6- 21:45 – Αυστρία – Σλοβενία 2 (5,25) επί 11 μονάδες

 

Δυάδα:

07/6- 21:45 – Τσεχία – Bουλγαρία over (2,23)

07/6- 21:45 – Bόρεια Μακεδονία – Πολωνία over (2,29)

Στη δυάδα απόδοσης 5,11, ποντάρισμα 11 μονάδες

 

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1215 μονάδες

Επιστροφές: – μονάδες

Σημερινό υπόλοιπο: 1215 μονάδες

Ανοιχτά στοιχήματα: 22 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.