Κοζάνη: Πραγματοποιήθηκαν οι 2 πρώτες ορκωμοσίες μετά και τη σύμπραξη των δύο Ιδρυμάτων Τμημάτων της ΣΤΕΦ – Δείτε φωτογραφίες

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Καθηγητής κ. Αθανάσιος Τριανταφύλλου, πραγματοποίησε την Τετάρτη 5-6-2019 στο Αμφιθέατρο «Σπύρος Αρσένης» τις πρώτες δύο ορκωμοσίες μετά και τη σύμπραξη των δύο Ιδρυμάτων των Τμημάτων: Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ, Μηχανικών Περιβάλλοντος και Μηχανικών Αντιρρύπανσης ΤΕ και του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού Τ.Ε.

Η ορκωμοσία έγινε παρουσία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Καθηγητή κ. Αντώνιου Τουρλιδάκη και των Προέδρων των Τμημάτων: Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Πληροφορικής και Μηχανολόγων Μηχανικών κ.κ. Παντελή Αγγελίδη και Ιωάννη Μπακούρου αντίστοιχα και από την Ακαδημαϊκή Κοινότητα του π. ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, παρουσία του Πρύτανη κ. Σ. Γκανάτσιου, των Αντιπρυτάνεων κ.κ. Σ. Μαρόπουλου, Γ.Χαριτούδη και Α. Μπίσμπα και των Καθηγητών των Τμημάτων, του π.Πρύτανη Ν. Ασημόπουλου, και των καθηγητών κ.κ. Σ. Ταβουλτζίδου, Α.Πετράκη και Α. Πλιάτσιου.

Τους χαιρετισμούς των Πρυτάνεων ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των Προέδρων των Τμημάτων αντίστοιχα κ.κ. Γεωργίου Χριστοφορίδη, Γεωργίου Χαραλαμπίδη και Κωνσταντίνου Κακούλη.

Οι τελετές ολοκληρώθηκαν σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης με τις αναμνηστικές φωτογραφίες των αποφοίτων με τους καθηγητές τους, αφού πρώτα “πέταξαν τη σκούφια τους”.

Συνολικά αποφοίτησαν ανά Τμήμα – κατεύθυνση:

* 30 Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί ΤΕ
* 25 Μηχανικοί Γεωτεχνολογίας και Περιβάλλοντος ΤΕ
* 10 Μηχανικοί Αντιρρύπανσης ΤΕ
* 39 Μηχανολόγοι Μηχανικοί ΤΕ και
* 19 Βιομηχανικού Σχεδιασμού ΤΕ

Οι ευχές όλων των φίλων και συγγενών για “Καλή σταδιοδρομία και καλή συνέχεια” γέμισε τους διαδρόμους του Ιδρύματος.

Από το Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων

 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 
 
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.