Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη ορκωμοσία του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής μετά και τη σύμπραξη των δύο Ιδρυμάτων στην Κοζάνη



Ο Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Καθηγητής κ. Συμεών Καραφόλας πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 6-6-2019 στο Αμφιθέατρο “Σπύρος Αρσένης την πρώτη ορκωμοσία της Σχολής Οικονομικών Επιστημών Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής μετά και τη σύμπραξη των δύο Ιδρυμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι σαράντα πέντε (45) απόφοιτοι του Τμήματος Λογιστικής Χρηματοοικονομικής αποτελούν «μια τριλογία» λόγω του «Σχεδίου Αθηνά», η οποία έχει ως εξής:

Τμήμα Λογιστικής – 16 απόφοιτοι
Τμήμα Χρηματιοοικονομικών Εφαρμογών -12 απόφοιτοι
Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής -17 απόφοιτοι

Η ορκωμοσία έγινε παρουσία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Καθηγητή κ. Αντώνιου Τουρλιδάκη και από την Ακαδημαϊκή Κοινότητα του π. ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, παρουσία του Πρύτανη κ. Στέργιου Γκανάτσιου, του Αντιπρύτανη κ. Αντώνιου Μπίσμπα, της Προέδρου του Τμήματος Καθηγήτριας κ. Χάϊδως Δριτσάκη, της Καθηγήτριας του Τμήματος κ. Ηλέκτρας Πιτόσκα, της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας κ. Ανδρομάχης Καταραχιά, και του Επίκουρου Καθηγητή κ. Γεώργιου Κυριαζόπουλου.

Τους χαιρετισμούς των Πρυτάνεων ακολούθησε ο χαιρετισμός της Προέδρου του Τμήματος κ. Δριτσάκη.

Η τελετή ολοκληρώθηκε σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης από τους γονείς και τους φίλους των αποφοίτων με την αναμνηστική φωτογραφία των αποφοίτων με τους καθηγητές τους, αφού πρώτα “πέταξαν τη σκούφια τους”.

Οι ευχές των φίλων και των συγγενών γέμισαν τους διαδρόμους του Ιδρύματος.

[ngg src=”galleries” ids=”1060″ display=”basic_thumbnail” images_per_page=”30″]

Από το Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.