Λύκοι βαρείς στην Ελλάδα – Του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου



Του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου:

«Εγώ γαρ οίδα τούτο, ότι εισελεύσονται μετά την άφιξίν μου λύκοι βαρείς εις υμάς μη φειδόμενοι του ποιμνίου· και εξ υμών αυτών αναστήσονται άνδρες λαλούντες διεστραμμένα του αποσπάν τους μαθητάς οπίσω αυτών. Διό γρηγορείτε, μνημονεύοντες ότι τριετίαν νύκτα και ημέραν ουκ επαυσάμην μετά δακρύων νουθετών ένα έκαστον» (Πράξεις Κ΄29-31).

Σύμφωνα λοιπόν με τον Απόστολο Παύλο, πιο επικίνδυνοι από τους φανερούς εχθρούς είναι αυτοί που στην πραγματικότητα είναι λύκοι αλλά έρχονται ντυμένοι σαν πρόβατα και μας κάνουν μεγάλη ζημιά γιατί δεν φυλαγόμαστε, αφού τους θεωρούμε δικούς μας. Τέτοιοι ήταν οι αιρετικοί όπως ο Άρειος, που εξωτερικά φαινόταν σεβάσμιος ιερέας, αλλά στην πραγματικότητα ήταν λύκος βαρύς που διέσπασε το ποίμνιο του Χριστού.

Δεν θα μπορούσαμε να επεκτείνουμε τα λόγια του Αποστόλου Παύλου και για την Ελλάδα ; Ποιοι έκαναν την μεγαλύτερη ζημιά στην Ελλάδα, οι φανεροί εχθροί της ή αυτοί που παρίσταναν τον φίλο αλλά τελικά φάνηκε ότι ήταν λύκοι που ήθελαν να την ξεσκίσουν ; Πόσοι στην ελληνική ιστορία φορούσαν την προβιά του «απελευθερωτή» και του «δημοκράτη» και στην πραγματικότητα ήταν λύκοι βαρείς ;

Αυτοί οι λύκοι δεν πολεμούν ευθέως την Ελλάδα, αλλά σιγά σιγά της σκάβουν τον λάκκο. Αλλοιώνουν την ελληνική γλώσσα επιβάλλοντας το μονοτονικό για να χάσουν οι Έλληνες την επικοινωνία με τις ρίζες τους. Φροντίζουν, όχι σοβαρή παιδεία, ούτε σοβαρή εκπαίδευση να μην παίρνουν τα ελληνόπουλα για να είναι εύκολα πιόνια στα χέρια τους. Δεν απορείτε γιατί τόσα χρόνια αφήνουν αυτό το εκπαιδευτικό αλαλούμ που είναι μοναδικό στον κόσμο ;

Αλλοιώνουν την ελληνική ιστορία με διεστραμμένα λόγια, ότι η Μακεδονία δεν είναι ελληνική, ότι το 1922 στην Σμύρνη έφταιγε ότι υπήρχε συνωστισμός στην παραλία γι’ αυτό χάθηκαν τόσοι Έλληνες, ότι η επανάσταση του 1821 δεν έγινε «υπέρ πίστεως και πατρίδος» αλλά ήταν ταξική.

Αφαιρούν από τα αναγνώσματα των σχολείων τα ηρωικά, πατριωτικά και θρησκευτικά κείμενα και τα γεμίζουν με συνταγές και οδηγίες χρήσης καφετιέρας, για να μην έχουν ηρωικό φρόνημα οι νέοι και αντιστέκονται στο κτίσιμο της «νέας» Ελλάδας. Και τα άλλα μαθήματα, όπως τα μαθηματικά, φροντίζουν να διδάσκονται με ανόητες μεθόδους για να κοιμίζουν τους μαθητές. Ευτυχώς εμείς γλυτώσαμε από τις «μοντέρνες» μεθόδους τους και μάθαμε λίγα μαθηματικά.

Καταπατούν όλους τους Θεσμούς, όπως την Δικαιοσύνη, φροντίζουν στην Ελλάδα να κυκλοφορούν ελεύθερα οι εγκληματίες γιατί είναι γνωστό ότι «ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται». Αποποινικοποιούν τις βόμβες μολότοφ, τους βιασμούς, για να μπορούν να παρουσιάσουν ότι μόνο αν ελέγχουν την προσωπική μας ζωή (άρα να περιορίσουν την ελευθερία μας) μπορούν να μας παρέχουν ασφάλεια.

Ο Απόστολος Παύλος τρία χρόνια έλιωνε στα δάκρυα νύκτα και μέρα για να ωφελήσει κάθε ένα από τους Χριστιανούς της Εφέσου. Οι λύκοι βαρείς δεν βλέπουν καν πρόσωπα, αλλά μόνο μάζες που θα τις εκμεταλλευτούν για να καλοπερνάνε. Η τακτική τους είναι να θυσιάζουν τους άλλους για να σωθούν αυτοί, ενώ οι γνήσιοι υπηρέτες της Ελλάδας θυσιάζουν τον εαυτό τους για να σωθούν οι άλλοι.

Τους ντυμένους με προβιές βαρείς λύκους μπορούμε να τους καταλάβουμε μόνο από τους καρπούς τους, από τα έργα τους. «Εκ των καρπών αυτών επιγνώσεσθε αυτούς» είπε ο Χριστός. Κι ένας από τους καρπούς τους είναι οι υπερήφανες διαθέσεις τους και η πολλή αγάπη τους για την εξουσία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.