Ευχετήρια μηνύματα για τους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις



Καλή επιτυχία σε όλους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων εισαγωγής στα Ελληνικά Πανεπιστήμια, στις Ανώτερες Σχολές και στις Σχολές των Σωμάτων Ασφαλείας , αύριο 6 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ, και την Παρασκευή 7 Ιουνίου για τα Γενικά Λύκεια θα θέλαμε να ευχηθούμε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλες/ους τους συμμετέχοντες.

Θόδωρος Καρυπίδης

Γραφείο Τύπου ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Με αφορμή τις προσεχείς πανελλαδικές εξετάσεις -γενικών και επαγγελματικών λυκείων- ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης εύχεται σε όλους τους τελειόφοιτους μαθητές ως υποψηφίους καλή επιτυχία στις εξετάσεις και πραγματοποίηση των προσδοκιών των οικογενειών τους και των πρώτων δασκάλων τους.

Με εκτίμηση από το Δ.Σ


“Καλή επιτυχία” για τις Πανελλαδικές από τη Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

λίγες ώρες σας χωρίζουν από την πρώτη μεγάλη σας μάχη, αυτή των πανελλαδικών εξετάσεων. Το προηγούμενο διάστημα κάνατε έναν μεγάλο αγώνα τόσο εσείς, όσο και οι οικογένειές σας, οι οποίες εκτός από το άγχος της εισαγωγής σας σε κάποια σχολή ήταν επιφορτισμένες και με το άγχος για το εάν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα των φροντιστηρίων, αν θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν όσο θα θέλανε για να πετύχετε τους σκοπούς σας.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας που στηρίζεται από το ΚΚΕ, σας εύχεται: “καλή επιτυχία” παιδιά. Ένα πράγμα να ξέρετε, ότι ο δρόμος της ζωής για όλους του μαθητές και μαθήτριες είναι μακρύς και δεν καθορίζεται από την επιτυχία ή αποτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις. Εφόδιά σας στη ζωή σας, ας είναι η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη, η συλλογικότητα για να ζήσετε μια καλύτερη ζωή κι όχι αυτή την “άχαρη” που σας ετοιμάζουν.

Γι’ αυτή τη μάχη χρειάζεστε υπομονή και επιμονή. Με ψηλά το κεφάλι!!!
και μην ξεχνάτε ότι τίποτα δεν χαρίζεται, τα πάντα κατακτιούνται με αγώνες!!!

Ταυτόχρονα χαιρετίζουμε και αυτούς που για πρώτη φορά συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. Απέδειξαν ότι οι νέοι έχουν φωνή και γνώμη για το μέλλον τόσο μέσα από τις εκλογές όσο και μέσα από τους αγώνες που το προηγούμενο διάστημα πραγματοποίησαν.

Και πάλι καλή επιτυχία!!!

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση
Χόλμπα Αντωνία


«Η ΕΝΩΣΗ» ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Δ.Ε.Σ.Μ.Η.Ε. Δ.Ε.Η. Α.Ε.

Με την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, το Σωματείο Εργαζομένων – ΔΕΗ «Η ΕΝΩΣΗ» εύχεται σε όλους τους μαθητές που λαμβάνουν μέρος να επιτύχουν τους στόχους τους.

Αγαπητοί μαθητές καταβάλατε την απαιτούμενη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα της μαθητικής σας πορείας και ήρθε η ώρα να εφαρμόσετε τα διδαχθέντα και τις συμβουλές των καθηγητών σας, για να δικαιώσετε τις προσδοκίες σας και τις προσδοκίες των γονιών σας.

Οδηγός σας στις εξετάσεις αυτές, που σηματοδοτούν μια από τις σημαντικές προσπάθειες πρέπει να είναι η αισιοδοξία, η αυτοπεποίθηση και η πίστη στην επιτυχία.

Σε αυτές τις δύσκολες μέρες των εξετάσεών σας, το Σωματείο Εργαζομένων – ΔΕΗ << Η ΕΝΩΣΗ >> σας εύχεται Καλή Επιτυχία και Καλή Δύναμη , ώστε να βγείτε νικητές στη δύσκολη αυτή μάχη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗΣ


Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας (Σ.Ε.Φ.ΔΥ.Μ.)

Οι ιδιοκτήτες Εκπαιδευτικοί και οι καθηγητές των φροντιστηρίων , μελών του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας , ευχόμαστε καλή επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες που εξετάζονται σήμερα και αύριο στο μάθημα της Νέας Ελληνικής Γλώσσας .

Ζήσαμε μαζί σας τον τελευταίο χρόνο της προσπάθειάς σας και μοιραστήκαμε την αγωνία σας , τις χαρές και τις λύπες .

Τώρα το ταξίδι αυτό τελειώνει , ζήστε το με καθαρό μυαλό , αυτοπεποίθηση και ηρεμία .

Μην ξεχνάτε να έχετε :
Έτοιμη την κασετίνα με 4-5 στυλούς ίδιου χρώματος .
Σβήστρα – ξύστρα – μολύβι – χάρακα – κέρματα – ταυτότητες .
Νερό – χυμό – σοκολάτα .
Ρολόι και όχι κινητό .
Να μην κάνετε επανάληψη το πρωί .
Καλή επιτυχία σε όλους σας .

Με εκτίμηση
Το ΔΣ του Σ.Ε.Φ.ΔΥ.Μ.


Ευχετήριο μήνυμα του Θ. Μουμουλίδη για πανελλήνιες εξετάσεις

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε μαθητές και μαθήτριες που από σήμερα μπήκαν στη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Με τη συμπαράσταση γονιών και καθηγητών εύχομαι να αντιμετωπίσετε τη δοκιμασία αυτή με ψυχραιμία και την πεποίθηση ότι ο αγώνας για γνώση δεν σταματάει ποτέ. Αντίθετα παίρνει πολλές διαφορετικές μορφές στη διάρκεια της ζωής μας κι είναι ένας από τους ωραιότερους.

Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, διεκδικήστε το αύριο και ανοίξτε τους δικούς σας δρόμους. Εσείς ξέρετε καλύτερα από τον καθένα ποιος δρόμος σας ταιριάζει. Κι εμείς, αρωγοί των προσπαθειών σας, σας εμπιστευόμαστε.

Καλή δύναμη στις οικογένειές των μαθητών, που έζησαν τον αγώνα της προετοιμασίας βιώνοντας την αγωνία των ημερών, καθώς και στους εκπαιδευτικούς που μοιράζονται τα άγχη και το χτυποκάρδι τους.

Δικό μας χρέος, να συνεχίσουμε να υπηρετούμε την αναβάθμιση της δημόσιας Παιδείας & του ρόλου της στην κοινωνία. Η επένδυση στην Παιδεία, είναι επένδυση στο μέλλον του τόπου.

Να θυμάστε ότι το σημαντικό είναι να μην απογοητεύεστε και να χειρίζεστε το υλικό των ονείρων σας με αγάπη και τόλμη, γιατί τα όνειρα δεν έχουν περιορισμούς.

«Είμαστε από το υλικό που είναι φτιαγμένα τα όνειρα» γράφει ο Σαίξπηρ «και τα όνειρα τα φτιάχνουμε εμείς».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμη Μουμουλίδη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.