Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος στην Πτολεμαΐδα



Έρχεται ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος στην Πτολεμαΐδα

Η ήδη προγραμματισμένη επίσκεψη του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου Θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 15 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:00 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.

Καλούνται όλοι οι πολίτες της Εορδαίας και της ευρύτερης περιοχής σε αυτήν την σημαντική ομιλία όπου ο Πρόεδρος θα μιλήσει και θα αναλύσει έχοντας την Λύση για όλα τα μείζον θέματα της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού.

3 σχόλια στο άρθρο “Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος στην Πτολεμαΐδα

  1. Βελόπουλος

    1. Καταιγιστική παρουσίαση στα περιφερειακά τηλεοπτικά δίκτυα. Δυσερμήνευτο.
    2. Είχε υποψήφιο με το όνομα Εμανουήλ Φράγκος. Στελέχη και μέλη της Ελληνικής Λύσης κατά τη διάρκεια της προεκλογικής τους καμπάνιας έλεγαν σε πολίτες και κυρίως ηλικιωμένους ότι ο Εμμανουήλ Φράγκος ήταν ο γνωστός Φραγκούλης Φράγκος.
    Σύμφωνα με το Έθνος αυτό εξόργισε τον πρώην αρχηγό ΓΕΣ και πρώην Υπουργό Άμυνας Φραγκούλη Φράγκο. Και για την ιστορία ο Εμμανουήλ Φράγκος έρχεται δεύτερος της Ελληνικής Λύσης με 17.238 σταυρούς.

  2. Ο ΝΕΟΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ …ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΕΙ ΨΗΦφΟΥΣ ΑΠΟ ΧΑ

  3. ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ. ΤΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΣΥΤΗΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ.,ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ FAKE NEWS KAI THN ΛΑΣΠΗ,Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΦΕΝΕΤΑΙ)ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.