Λ. Μαλούτας: «Με ποιο δικαίωμα κ. Ιωαννιδη αυτοχρίζεστε 2ος συνδυασμός;» – Νέα πρόσκληση σε δημόσια συζήτηση από τον Δήμαρχο Κοζάνης



Κύριε Ιωαννίδη

Κρατήσαμε σε όλη την προεκλογική περίοδο πολιτισμένο λόγο, ακόμη και όταν σας κάναμε κριτική για την αβελτηρία που επιδείξατε κατά τη θητεία σας. Συμμετείχαμε σε κάθε debate που ζητήθηκε και δεν έγιναν λίγα.

Ημασταν εμείς που προτείναμε να γίνει ένα διακαναλικά πριν τις 2 Ιουνίου, αντί να συνεχίσουμε να περιφερόμαστε κάθε βράδυ από μέσο σε μέσο, τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό, δεδομένου ότι και τα τρία τοπικά κανάλια ζήτησαν τη διενέργεια debate. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν είχαμε καμία ευθύνη για τη μη πραγματοποίησή του, αν και θα έπρεπε να γίνει.

Επομένως αφήστε τα καλέσματα τύπου «όποτε και όπου επιθυμείτε» που θυμίζουν μονομαχίες.

Όλοι ξέρουν ότι εμείς αλλάξαμε σε πολλά το Δήμο για αυτό και δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Εσείς οικειοποιηθήκατε το έργο μας, όταν η εκμετάλλευση της πολιτικής συγκυρίας του 2014 σας οδήγησε στο δημαρχείο.

Η κριτική επί των πεπραγμένων σας δεν είναι λάσπη. Αντέχετε την κριτική των πολιτών και των άλλων παρατάξεων για την πενταετή απραξία σας; Προφανώς όχι!

Κύριε Ιωαννίδη

Πιο διχαστικός από σας και την παράταξή σας έχει υπάρξει στο Δήμο, όταν επί 9 τουλάχιστον χρόνια μόνο κατηγορείτε;

Φτάσατε στο σημείο να λέτε ότι μόνο εσείς σέβεστε τη δημοκρατία στην Κοζάνη.

Και ΝΑΙ κύριε Ιωαννίδη, πέρασαν «ικανοί» και «ανίκανοι» και από το Δήμο Κοζάνης. Το απέδειξε η πενταετής θητεία σας.

ΥΓ Αλήθεια έγινε η ανακήρυξη των αποτελεσμάτων από το Πρωτοδικείο ; Με ποιο δικαίωμα κ. Ιωαννιδη αυτοχρίζεστε 2ος συνδυασμός ;


Λ. Ιωαννίδης για Δημόσια συζήτηση:

Καλούμε για άλλη μια φορά τον κ. Μαλούτα σε δημόσιο, ανοιχτό και χωρίς περιορισμούς διάλογο. Οι πολίτες έχουν δικαίωμα να ακούσουν τις απόψεις και τα επιχειρήματα των δύο υποψηφίων δημάρχων. Οι πολίτες έχουν δικαίωμα να ακούσουν για να κρίνουν και να ψηφίσουν την επόμενη Κυριακή. Και οι δύο υποψήφιοι Δήμαρχοι δεν έχουν το δικαίωμα να μην αποδέχονται το δημόσιο διάλογο. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς υπεκφυγές.

3 σχόλια στο άρθρο “Λ. Μαλούτας: «Με ποιο δικαίωμα κ. Ιωαννιδη αυτοχρίζεστε 2ος συνδυασμός;» – Νέα πρόσκληση σε δημόσια συζήτηση από τον Δήμαρχο Κοζάνης

  1. Τη Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί κάποιοι να την πέρασαν χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των πολιτών, αλλά οι υποστηρικτές θα το πληρώσουν σε πολιτικό επίπεδο! Στα χαμένα θα πάνε όλοι, υποψήφιοι Δημαρχοι, Περιφερειάρχες και φυσικά ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ. Μαύρο! Αυτή είναι η δύναμη των πολιτών, αυτό θα κάνουμε!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.