Στοίχημα: Τελικός με δύο ειδικά στοιχήματα



Η ώρα των μεγάλων ευρωπαϊκών παιχνιδιών έφτασε. Η ώρα των δύο σπουδαίων τελικών. Πρώτα, απόψε, εκείνος του Γιουρόπα Λιγκ. Δεύτερος, ο μεγαλύτερος, εκείνος που ακολουθεί σε λίγες ημέρες για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Για εκείνο το παιχνίδι ετοιμάζουμε κάτι πραγματικά μεγάλο και πρωτοποριακό που θα το δείτε τις επόμενες ημέρες στη σελίδα του Betmarket. Προς ώρας, είναι έτοιμη η σελίδα με τη ζωντανή κάλυψη της κίνησης των αποδόσεων σε όλες τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελληνική αγορά.

Αφήνουμε αυτά που θα έρθουν σε λίγες ημέρες και πάμε σε όσα θα συμβούν σε λίγες ώρες. Απόψε το βράδυ στο Μπακού. Κανένα σχόλιο για την πόλη, έχουν ήδη ειπωθεί πολλά και διάφορα. Και στοιχηματικά δεν έχουν άλλωστε και τόση σημασία.

Ξεκινάω την ανάλυση του παιχνιδιού με τους δύο πάγκους. Από τη μία ο μετρ της διοργάνωσης, Εμερι. Ο Ισπανός προπονητής έχει στο παλμαρέ του τρεις κατακτήσεις, πράγμα που σημαίνει πως έχει το know how τέτοιων παιχνιδιών. Να προσθέσω πως μετά τη Σεβίλλη, στη διετία του στην Παρί Σ.Ζ., μπορεί να έχασε ένα πρωτάθλημα αλλά δεν έχασε κανέναν τελικό, μετρώντας έξι στις έξι κατακτήσεις.

Ο Ιταλός Σάρι, στην πλευρά της Τσέλσι, έχει βρεθεί στην καριέρα του σε τρία παρόμοια παιχνίδια. Δύο τελικούς και έναν ημιτελικό ανόδου, στο ξεκίνημα της καριέρας του. Δεν κέρδισε κανέναν.

Εχουμε να κάνουμε δηλαδή με δύο διαφορετικής… πάστας προπονητές. Από τη μία ο Εμερι έχει τρομερό ρεκόρ σε τελικούς, από την άλλη ο Σάρι ναι μεν κάνει εξαιρετικές ομάδες, αλλά δεν είναι… γεννημένος για τα μεγάλα παιχνίδια. Για τα μονά ματς. Σημειώστε επίσης πως στους περισσότερους τελικούς του, ο Εμερι έχει κερδίσει το β’ ημίχρονο. Δηλαδή έχει «διαβάσει» καλύτερα το παιχνίδι την ώρα που γίνεται. Η συγκεκριμένη επιλογή, δηλαδή το 2 στο β’ ημίχρονο, πληρώνει 3,25.

Αγωνιστικά, η Τσέλσι με 4-3-3, η Αρσεναλ με τρεις στόπερ και δύο εξαιρετικούς σέντερ φορ. Θα προσπαθήσει να πάρει την κατοχή η πρώτη και να χτυπήσει στις «τρύπες» που δημιουργεί η άμυνα τριών, δηλαδή πίσω από τους μπακ χαφ. Η παραπάνω ανάγνωση φέρνει τον μπακ Αθπιλικουέτα ως σκέψη για μια ασίστ. Εχει ήδη εννέα τη φετινή σεζόν. Στο 4,25 η συγκεκριμένη επιλογή.

Κοιτώντας τα στατιστικά των δύο ομάδων, ο Ομπεμαγιάνγκ έχει έναν μέσο όρο τεσσάρων τελικών στη διοργάνωση. Το over 2,5 τελικές απόψε παίζει στον διπλασιασμό.

Πάμε και στην ενότητα «στατιστικά» που προσφέρουν πολλές εταιρίες. Περιμένω ματς με ρυθμό. Το να δούμε over 10,5 τελικές στην αντίπαλη εστία είναι σε απόδοση 3.00.

Τέλος θέλω να σημειώσω κάτι που παρατήρησα στη νοκ αουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Μοιάζει με σαφής οδηγία οι διαιτητές να αφήνουν το παιχνίδι να αποκτήσει ρυθμό. Είναι χαμηλός ο αριθμός σφυριγμάτων και ακόμη χαμηλότερος εκείνος των καρτών που βγαίνουν.

Στη σούμα, κατέληξα σε δύο ειδικά στοιχήματα. Το ένα αφορά την Τσέλσι και τον Αθπιλικουέτα. Το άλλο τη νίκη της Αρσεναλ, αλλά όχι στο 0-1. Μου αρέσει το 2 και over 1,5 στο 4.00.

Mονά:

29/5- 22:00 – Τσέλσι – Αρσεναλ 2 & Οver 1,5 (4,00) επί 15 μονάδες

29/5- 22:00 – Τσέλσι – Αρσεναλ Aθπιλικουέτα ασίστ (4,25) επί 12 μονάδες

Το Κόπα Αμέρικα της Βραζιλίας πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τους ομίλους και τις βαθμολογίες αλλά και τις διασταυρώσεις Κόπα Αμέρικα 2019 από την φάση των 8 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.