Ευχαριστήριες επιστολές υποψηφίων Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων από την Π.Ε. Κοζάνης



Ευχαριστήρια επιστολή του Κώστα Κουρού, εκλεγμένου Δημοτικού Συμβούλου με την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη, Τόπος Να Ζεις»

Έπειτα από τα τελικά επίσημα εκλογικά αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών 2019 του Δήμου Κοζάνης, αισθάνομαι την υποχρέωση να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους, τόσο εμένα προσωπικά, όσο και τον Συνδυασμό του Λευτέρη Ιωαννίδη «Κοζάνη, Τόπος Να Ζεις».

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους εξέφρασαν και εκφράζουν την στήριξη και την εκτίμησή τους στο πρόσωπό μου. Δεσμεύομαι να σταθώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους και να πραγματώσω τις προσδοκίες τους, με στόχο την πρόοδο του τόπου μας. Φιλοδοξία μου είναι να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην προκοπή του Δήμου Κοζάνης.

Θα ήθελα, επίσης, να καλέσω τους συνδημότες μου σε καθολική συμμετοχή στις εκλογές της Κυριακής 2 Ιουνίου, επιλέγοντας για Δήμαρχο Κοζάνης τον Λευτέρη Ιωαννίδη, την μόνη δίκαια επιλογή που μπορεί να διοικήσει αποτελεσματικά τον τόπο μας και να αξιοποιήσει τις δυνάμεις του, ώστε η Κοζάνη να προκόψει.

Εύχομαι ο χρόνος να φέρει σε όλους σοφία, γνώση και σύνεση, ώστε το αύριο να είναι καλύτερο για όλους.


Δήλωση Νίκου Λυσσαρίδη – Εκλεγμένου Περιφερειακού Συμβούλου με τον Συνδυασμό “Αλλάζουμε Πορεία” του Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη

Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την στήριξη που μου δείξατε σε αυτήν την ιδιαίτερη εκλογική μάχη που δώσαμε. Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή αλλά και ευθύνη για την προτίμηση σας στο πρόσωπο μου.

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συνυποψήφιους μου είτε εκλέχτηκαν είτε όχι, για τον τίμιο και καθαρό αγώνα που κάναμε όλοι μαζί σε αυτήν την εκλογική διαδικασία. Επίσης σε αυτήν την “Αλλαγή Πορείας” με σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες θα ήθελα να συγχαρώ τον επικεφαλή του συνδυασμού μας κ. Γιώργο Κασαπίδη για την υπεύθυνη, ηγετική και ενωτική στάση που επέλεξε σε αυτόν τον κοινό αγώνα για τον τόπο μας.

Σήμερα δεν είναι μόνο μια μέρα χαράς, αλλά και μια μέρα ευθύνης για την “Αλλαγή Πορείας” της Δυτικής Μακεδονίας. Σήμερα σταματάμε τα λόγια και ξεκινάνε τα έργα.

Άφησα για το τέλος τις ευχαριστίες στα πιο σημαντικά άτομα της ζωής μου, την οικογένεια μου, τους φίλους και τους συνεργάτες μου. Τα λόγια είναι περιττά για την δύναμη που μου δώσανε όλη αυτή την διάρκεια. Χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει, ένα ευχαριστώ ίσως είναι λίγο.

Με τιμή,
Λυσσαρίδης Νικόλαος.
Περιφερειακός Σύμβουλος Π. Ε Κοζάνης


Ευχαριστήρια επιστολή του Γιώργου Βαλαή, εκλεγμένου Δημοτικού Συμβούλου με την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη, Τόπος Να Ζεις»

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους δημότες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και με την ψήφο τους την περασμένη Κυριακή επέλεξαν τους συμβούλους που θα συγκροτήσουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κοζάνης. Ταυτόχρονα, να συγχαρώ και όλους όσους συμμετείχαν ως υποψήφιοι στην εκλογική διαδικασία δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους για τον τόπο και την κοινή αγωνία που όλους μας διακατέχει για την επόμενη ημέρα. Ιδιαιτέρα οφείλω όμως να σταθώ και να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου με την Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη Τόπος να Ζεις”, με τους οποίους συμπορεύτηκα όλη την προηγούμενη περίοδο.

Η εκλογή μου στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο αποτελεί μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα μέγιστη ευθύνη για μένα προσωπικά, και έρχεται και ως επιβράβευση της προσπάθειας που καταβάλαμε στον τομέα της οικονομικής πολιτικής του Δήμου και που σκοπεύουμε να συνεχίσουμε, εάν είμαστε η επιλογή σας, στην επόμενη δημοτική περίοδο.

Τα τελευταία πέντε χρόνια υλοποιώντας το σχεδιασμό μας, δυναμικά και με αποφασιστικότητα , δώσαμε τις κατευθύνσεις για την σύννομη και αποδοτική λειτουργία της Οικονομικής Υπηρεσίας, αξιοποιήσαμε το έμψυχο δυναμικό της, ενισχύσαμε την ανάληψη πρωτοβουλιών από μέρους των στελεχών της και το μόνο που απαιτήσαμε ήταν η χωρίς αστερίσκους εφαρμογή της ισότιμης μεταχείρισης όλων των δημοτών και των συναλλασσομένων με τον Δήμο. Σήμερα ο Δήμος Κοζάνης μπορεί να είναι περήφανος ότι διαθέτει ISO στην οικονομική του λειτουργία, απολύτως διαφανή οικονομική διαχείριση, έγκαιρη αποπληρωμή των υποχρεώσεών του προς τρίτους και πλήρη λειτουργική αυτοτέλεια.

Την επόμενη Κυριακή ο Δήμος Κοζάνης χρειάζεται έναν Δήμαρχο, που έχοντας τη γνώση, την εμπειρία και την αδιαμφισβήτητη βούληση, να αποτελεί εγγύηση για την διασφάλιση της συνέχειας της σωστής λειτουργίας της Οικονομικής Υπηρεσίας με στόχο την βελτίωση των οικονομικών του Δήμου. Είναι η μόνη οδός μέσω της οποίας θα μπορέσει ο Δήμος ουσιαστικά να παρέμβει και να ανταποκριθεί στις πολιτικές που είναι αναγκαίες για την καθημερινότητα των δημοτών, αλλά και για την τόσο απαραίτητη στις μέρες μας κοινωνική του αποστολή.

Ευχαριστώντας και πάλι τους δημότες που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, δεν μπορώ παρά να τους καλέσω να στηρίξουν προσωπικά και πολιτικά τον σημερινό, και εύχομαι και αυριανό Δήμαρχο Κοζάνης, τον Λευτέρη Ιωαννίδη.


Ντιό Ευφροσύνη

Έχω την ανάγκη να ευχαριστήσω πραγματικά όλους τους ανθρώπους που με τίμησαν με την ψήφο τους στις περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Αυτή η ψήφος σας ήταν η δύναμη που με ώθησε ώστε να εκλεγώ Περιφερειακή Σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιώργου Κασαπίδη.

Αισθάνομαι μεγάλη τιμή στο πρόσωπό μου,η οποία μου δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη απέναντί σας.

Θέλω όμως να ευχαριστήσω και όλους τους υπόλοιπους πολίτες του Ν.Κοζάνης τους οποίους ίσως να μην έπεισα και να μην με προτιμήσανε, αλλά με τη επιλογή τους αναδείξανε άλλους περιφερειακούς συμβούλους με τους οποίους στα έδρανα του Περιφερειακού Συμβουλίου, όλοι μαζί, θα αναγεννήσουμε τον τόπο μας και θα τον αλλάξουμε πορεία.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου σε αυτόν τον δίκαιο αλλά δύσκολο αγώνα, την οικογένειά μου, και ειδικά τον πατέρα μου Νίκο, ο οποίος ξέρει ακόμα να μάχεται και ανεξαρτήτως αποτελέσματος να καταλήγει Νικητής.

Με εκτίμηση,
Ντιό Ευφροσύνη


Δίκας Γ. Ιωάννης

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που με τιμήσατε με την πραγματικά πολύτιμη ψήφο σας και με εμπιστευθήκατε να σας εκπροσωπήσω στο νέο Δ.Σ. του Δήμου Εορδαίας. Η τιμή που μου κάνατε είναι μεγάλη, όπως επίσης και η ευθύνη που επωμίζομαι. Έχω όμως πλήρη επίγνωση αυτής και, όπως μέχρι τώρα, πιστεύω θα ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις του δύσκολου αυτού νέου ρόλου μου. Εξάλλου γνωρίζετε πως το έχω ήδη πράξει στις έως τώρα θεσμικές θέσεις που εσείς μου αναθέσατε.

Την Κυριακή επιλέγουμε μεταξύ δύο φιλοσοφιών. Από τη μία έχουμε το κατεστημένο, των “επαγγελματιών” πολιτικών, το οποίο συντηρεί τη διαπλοκή. Από την άλλη έχουμε το νέο, το άφθαρτο που ανιδιοτελώς θέλει να προσφέρει. Οι πολίτες πλέον έχουμε την ευθύνη της επιλογής. Το μέλλον του Δήμου βρίσκεται στα χέρια μας.

Σας καλώ λοιπόν στην ομιλία την Πέμπτη 30 Μαΐου στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας, όπου η Αυριανή Δήμαρχος Αθηνά Τερζοπούλου θα απευθυνθεί στο λαό της Εορδαίας, στην τελευταία της ομιλία πριν από την κάλπη. Επίσης, σας καλώ να συμμετάσχετε την Κυριακή στην ουσιαστική και καθοριστική εκλογική διαδικασία για να αναδείξουμε Δήμαρχο Εορδαίας για την επόμενη τετραετία την Αθηνά Τερζοπούλου. Μία επιτυχημένη επαγγελματία, δυναμική και άφθαρτη, με γνώση των θεμάτων του Δήμου και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Με εκτίμηση,
ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος
με το συνδυασμό «Δημιουργούμε Μαζί!»
Δίκας Γ. Ιωάννης


Αθανάσιος Δερμιτζάκης

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους, τόσο εμένα προσωπικά, όσο και τον Συνδυασμό του Ευάγγελου Σημανδράκου, ΚΟΖΑΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ στην ιδιαίτερη αυτή εκλογική διαδικασία.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ όμως ανήκουν και σε όλους τους συνυποψήφιους μου, είτε εκλέχτηκαν είτε όχι, για τον τίμιο και καθαρό αγώνα που κάναμε όλοι μαζί σε αυτήν την προεκλογική περίοδο.

Δεσμεύτηκα προεκλογικά και ανανεώνω τις δεσμεύσεις μου αυτές και σήμερα ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος πλέον, προκειμένου με στόχο την πρόοδο του τόπου μας να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην εξέλιξη και ανάπτυξη του Δήμου Κοζάνης.


Της Μαρίας Βακουφτσή:

Είναι πράγματι μεγάλη η χαρά όταν ανακαλύπτεις ότι έχεις κατακτήσει στην πορεία σου την εμπιστοσύνη, τη συμπάθεια και την αγάπη των συνανθρώπων σου.

Ένα τέτοιο στοίχημα ήταν για μένα η συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Χρήστου Ελευθερίου.

Ένα στοίχημα για την ανάταξη αυτού του τόπου που αγαπάμε.

Και το κερδίσαμε ΟΛΟΙ!

Απομένει η προσεχή Κυριακή για να αφήσουμε πίσω μας ένα παρελθόν που θέλουμε να ξεχάσουμε. Να αφήσουμε πίσω μας παλαιοκομματικές πρακτικές και αγκυλώσεις που μας οδήγησαν σε αδιέξοδο.

Αυτό το αδιέξοδο πρέπει να γεφυρώσουμε για να βγούμε στο ξέφωτο, να αντικρύσουμε με «καθαρή ματιά» το μέλλον μας.

Σας ευχαριστώ! Όλες και όλους που με τιμήσατε με την ψήφο σας. Εισέπραξα την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας, αλλά σας καλώ να συνεχίσουμε …

Να συνεχίσουμε και να τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε.

Σας καλώ να στηρίξετε μαζικά και αυτή την προσπάθεια την προσεχή Κυριακή του δευτέρου γύρου των εκλογών.

Σας καλώ στο πλευρό μας για να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο το συνδυασμό της ΓΕΦΥΡΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, για να προσφέρουμε τη νίκη που αξίζει στο δήμο μας με Δήμαρχο και μπροστάρη τον Χρήστο Ελευθερίου.

… Ευχαριστώ! Με τη νίκη!


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΗ

Φίλες και φίλοι,

Αποτελεί εξαιρετική τιμή για μένα που με τιμήσατε με την ψήφο σας και με εκλέξατε πρώτο δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό «ΚΟΖΑΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ».

Με συγκινεί ιδιαίτερα ότι με εμπιστευτήκατε για μια ακόμη φορά να συμμετέχω στις αποφάσεις που αφορούν στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας.

Αυτά τα ίδια τα προβλήματα που αφορούν τόσο εσάς και την Κοζάνη, όσο και εμένα.

Εγώ θα παραμείνω ο Γρηγόρης που όλοι ξέρετε , ο Γρηγόρης ο φίλος σας, ο συνεργάτης σας, ο γείτονας, ο δικός σας άνθρωπος.

Πάμε μαζί την «Κοζάνη Μπροστά»
Σας ευχαριστώ πολύ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΑΣΙΛΗ (ΛΑΚΗ) ΓΚΟΥΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Θα ήθελα με την παρούσα επιστολή να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου για την τιμή που μου έκαναν να με επιλέξουν και να με εκλέξουν για δεύτερη συνεχόμενη αυτοδιοικητική περίοδο δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Κοζάνης. Συγχαρητήρια σε όσους έχουν επίσης εκλεγεί, με τους οποίους σύντομα θα καλεστούμε να συνεργαστούμε ως συνάδελφοι στο δημοτικό συμβούλιο. Συγχαρητήρια και σε όσους δεν έχουν εκλεγεί για τον αγώνα που έκαναν και για το θάρρος τους να θέσουν τον εαυτό τους στην πλευρά της προσφοράς στα κοινά.

Επίσης να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους συγγενείς μου, τους φίλους, τους πολιτικά συνοδοιπόρους που με πίστεψαν, με ανέχτηκαν και αγωνίστηκαν μαζί μου. Ευχαριστώ τους συνυποψήφιους μου στον συνδυασμό «Κοζάνη Μπροστά» για τον δίκαιο και τίμιο αγώνα που κάναμε. Είναι τιμή μου που συμμετείχα σε αυτόν τον υπερκομματικό συνδυασμό, με θέσεις, απόψεις και πρόγραμμα, χωρίς κομματικές πατρωνίες, χωρίς χρίσματα, χωρίς καθοδήγηση και στήριξη πολιτικών γραφείων, έτσι όπως αρμόζει και πρέπει στην αυτοδιοίκηση. Ευχαριστώ τον επικεφαλής της παράταξης μας Ευάγγελο Σημανδράκο που με εμπιστεύτηκε, που όλα τα ζητήματα τα έβαζε πάνω στο τραπέζι ανοιχτά με ειλικρίνεια και ποτέ κάτω από αυτό.

Να ευχαριστήσω επίσης όλους τους υποψήφιους από όλους τους συνδυασμούς και τους επικεφαλής τους για το καλό προεκλογικό κλίμα που κρατήσαμε και για τον πολιτισμένο πολιτικό διάλογο που είχαμε. Εύχομαι, ελπίζω και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις η επόμενη μέρα να μας βρει όλους ενωμένους για το καλό του τόπου, το επιβάλλει όχι μόνο ο Κλεισθένης αλλά η κοινή λογική και η πολιτική ωριμότητα.

Με τιμή

Βασίλης (Λάκης) Γκούμας


Κιάνας Μεν. Στέργιος:

Το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών επικύρωσε, με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι η Δυτική Μακεδονία με τον Γιώργο Κασαπίδη, ως νέο Περιφερειάρχη, αλλάζει πορεία! Θα ήθελα να τον συγχαρώ γατί ήταν ο άνθρωπος που οραματίστηκε, σχεδίασε και ενέπνευσε όλο αυτό το εγχείρημα, ώστε να πραγματοποιηθεί από μένα και τους συνυποψηφίους μου ένας έντιμος και πολιτισμένος αγώνας.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους συντοπίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους και μου έδωσαν τη δυνατότητα να τους εκπροσωπήσω στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Η εκλογή μου και μάλιστα στην πρώτη μου συμμετοχή σε περιφερειακές εκλογές, είναι για μένα ένα ανέλπιστο δώρο και ταυτόχρονα πρόκληση. Δεσμεύομαι στα επόμενα τέσσερα χρόνια, με αίσθημα ευθύνης και ανιδιοτέλειας, να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε να συνεισφέρω στην ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με στήριξε όλο αυτό το διάστημα, καθώς και όλους εκείνους οι οποίοι έμπρακτα στάθηκαν δίπλα μου σ’ αυτόν τον αγώνα.

Με εκτίμηση,
Κιάνας Μεν. Στέργιος


Ευχαριστήρια δήλωση ΔΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ (ΠΑΡΙ)

Σε ένα δύσκολο εκλογικό αγώνα με πολλούς υποψηφίους, απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στις φίλες και φίλους που με τίμησαν με την ψήφο τους και έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Εύχομαι το αποτέλεσμα των εκλογών να δικαιώσει τις προσδοκίες των δημοτών της Εορδαίας.

Ευχαριστώ την Αθηνά Τερζοπούλου πού με εμπιστεύτηκε και μου πρόσφερε μια θέση στο ψηφοδέλτιο της που το αποτελούσαν άτομα με ήθος και αξίες.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να εκλέξουμε την ΑΘΗΝΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ δήμαρχο Εορδαίας γιατί η μόνη της δέσμευση είναι μόνο προς τους δημότες για να δημιουργήσουμε την Εορδαία των ονείρων μας.

Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να συνεισφέρω με προτάσεις, θέσεις και πράξεις καθημερινά για την Εορδαία που αγαπάμε για την Εορδαία που θέλουμε.

Με εκτίμηση
ΔΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ (ΠΑΡΙΣ)


Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα τον κόσμο του Δήμου Εορδαίας. Το κάθε χωριό ξεχωριστά, τον κάθε πολίτη, τον κάθε συνάδελφο κτηνοτρόφο και αγρότη που ήταν δίπλα μου μέχρι το τέλος. Τους ευχαριστώ για τη συμπαράστασή τους και για τον αγώνα που έκαναν μαζί μου.

Ευχαριστώ τον πατέρα μου για την προσπάθεια που κατέβαλε καθώς και όλη την οικογένειά μου που υποστήριξε την απόφασή μου να κατέλθω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Ευχαριστώ την κ. Αθηνά Τερζοπούλου-Τζινιέρη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Πιστεύω πως, αν και πρωτοεμφανιζόμενος στον πολιτικό στίβο, με τις ψήφους που πήρα και την υψηλή θέση που έλαβα ανάμεσα στους καθ’ όλα άξιους συνυποψηφίους μου στο συνδυασμό μας, ανταπέδωσα με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη αυτή.

Οι 480 από εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας μου δίνεται τη θέληση και τη δύναμη να συνεχίσω να προσφέρω στα κοινά του Δήμου Εορδαίας.

Με εκτίμηση
Ο υποψήφιος σύμβουλος
Κωτσίδης Στέφανος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.