Ποιο είναι το τελικό αποτέλεσμα στο Δήμο Κοζάνης, με την καταμέτρηση και του τελευταίου εκλογικού τμήματος;



Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, έπειτα από την καταμέτρηση και του τελευταίου εκλογικού τμήματος, ο Λευτέρης Ιωαννίδης επικράτησε του Κυριάκου Μιχαηλίδη.

 

ΜΑΛΟΥΤΑΣ Λ. – ΕΝΟΤΗΤΑ
27,91% 11.306  
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ . – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ – ΚΟΖΑΝΗ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ
22,28% 9.027  
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ . – Μετάβαση για το δήμο Κοζάνης
22,25% 9.013  
ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ . – ΚΟΖΑΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ
16,25% 6.583  
ΚΕΧΑΓΙΑΣ . – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ
5,05% 2.047  
ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ Ν. – ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
3,76% 1.523  
ΚΥΡΓΙΑΣ Κ. – ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
2,50% 1.012  

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Ποιο είναι το τελικό αποτέλεσμα στο Δήμο Κοζάνης, με την καταμέτρηση και του τελευταίου εκλογικού τμήματος;

  1. Τα ζευλια εκλωστανε, Ιωαννίδη.(Ας του μεταφράσει κάποιος , αφού ο ίδιος δεν είναι Ποντιοφωνος).

  2. Με εκλογικούς σάκους να ταξιδεύουν σε “αγνώστους” τόπους και τη διαφορά στις 14 ψήφους εύλογα αναρωτιέμαι αν ντρέπεται κάποιος για ότι έγινε στο εκλογικό τμήμα Βαλταδωρείου!

  3. Ντροπή Αυτό δεν ξανάγινε. Επανάληψη ζητά ο λαός. Δεν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να πει πως γίνεται να ταξιδεύουν οι εκλογικοι σάκοι? Αυτοί που τους πήραν δεν ελέγχονται από κανένα? Τα σχολεία της Κοζάνης ανοιχτά χτες το πρωί με σκυλιά και γάτια μέσα και κάνενας υπεύθυνος? Ρημαδιό τι κάθε εκλογικο τμήμα? Τι γίνεται βρε παιδια που ζούμε ?Επανάληψη καταμέτρησης ψηφων τώρα Αρκετά τράβηξε 3η ημέρα σήμερα. Ξεσηκωθείτε βρεεεεε. Είναι αυτά όλα φυσιολογικά????

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.