Ο αγώνας του Γιάννη Μυροφορίδη, με… συμπαίκτη τον αδερφό του Παύλο, για το Δήμο Κοζάνης!

Τα αδέρφια Μυροφορίδη μιλούν για την υποψηφιότητα του Γιάννη στις εκλογές

Από το metrosport.gr:

Στο “γήπεδο” της πολιτικής κατεβαίνει να… παίξει ο Γιάννης Μυροφορίδης, έχοντας για συμπαίκτη και αρωγό στην προσπάθειά του, για μία νέα αρχή στον Δήμο Κοζάνης, τον Παύλο. Ο τελευταίος δηλώνει σίγουρος για τον αδερφό του, ο οποίος -όπως υποστήριξε μιλώντας στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα – έχει μοναδικό σκοπό και στόχο να βοηθήσει τον τόπο του και τους συνανθρώπους του.

“Κατεβαίνω στο Δήμο Κοζάνης, Δημοτικός Σύμβουλος με τον Κυριάκο τον Μιχαηλίδη. Κάνουμε μια νέα προσπάθεια για τον Δήμο μας κι έχουμε φτιάξει νομίζω ένα καλό μίγμα, παντρέψαμε την εμπειρία με τις φιλοδοξίες που έχουν οι νέοι για τον τόπο μας. Το βλέπει αυτό ο κόσμος της Κοζάνης και μας στηρίζει”, σημείωσε αρχικά ο Γιάννης Μυροφορίδης.

“Το ότι είμαι αδερφός του Παύλου σίγουρα ανοίγει κάποιες πόρτες και προσωπικά με βοηθάει πολύ στον αγώνα που κάνω, του χρωστάω πολλά γιατί αντί να κοιτάξει τις δουλειές του τρέχει για μένα”, πρόσθεσε σχετικά με το όνομα που “κουβαλάει” και για το γεγονός ότι ο Παύλος Μυροφορίδης στέκεται αρωγός στην προσπάθειά του.

“Για την Κοζάνη ειδικά είναι μία περίεργη περίοδος, γιατί οι εξελίξεις είναι στο πικ. Πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί και να κοιτάξουμε το καλό του τόπου μας”, κατέληξε.

Από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείψει και ο έτερος Μυροφορίδης, ο μεγαλύτερος αδερφός του Γιάννη, ο Παύλος. Στη δουλειά του, σε κάθε ΠΑΕ που εργάζεται, εύκολα ή δύσκολα πετυχαίνει στο τέλος τον στόχο του. Αυτή την περίοδο έχει αναλάβει ένα διαφορετικό έργο, προσφέροντας αμέριστη συμπαράσταση και συνδρομή στην προσπάθεια που κάνει ο αδερφός του να εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος στην Κοζάνη.

Ο “ισχυρός” παράγοντας του ποδοσφαίρου και πρώην τεχνικός διευθυντής του Αρη αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Γιάννη και το τι ακριβώς πρεσβεύει.

“Μπορεί να είναι μικρότερος μου, αλλά είναι αρκετά μεγάλος για να κάνει πράγματα. Ο αγώνας έχει ένα όνομα και ένα σκοπό για να μπορούμε να βοηθάμε κάθε μέρα κάποιον συνάνθρωπό μας. Το σημαντικό είναι η προσπάθεια που κάνει ο Γιάννης, το βλέπω κάθε μέρα. Μακάρι όλοι να σκέφτονται σαν τον Γιάννη, διότι είναι άνθρωπος που σκέφτεται μόνο το καλό του τόπου, του συμπολίτη και του συνανθρώπου του. Όχι το προσωπικό του συμφέρον. Εάν σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο, να θέλουμε δηλαδή να βλέπουμε τον συνάνθρωπό μας, τον διπλανό μας, χαμογελαστό και χαρούμενο, τότε σίγουρα θα γίνει κάτι καλό”, υποστήριξε ο μεγάλος αδερφός για τον μικρό.

Upload Audio – Download Music – Psy -Gangnam style

347 Shares

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ο αγώνας του Γιάννη Μυροφορίδη, με… συμπαίκτη τον αδερφό του Παύλο, για το Δήμο Κοζάνης!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.