Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός τραγουδιστής από το Βελβεντό Κοζάνης Μανώλης Σαμαράς



Γράφει ο Μανώλης Στεργίου στο προφίλ του στο facebook:

ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ…

Αποχαιρετούμε σήμερα με οδύνη τον τραγουδιστή Μανώλη Σαμαρά, τον σεμνό καλλιτέχνη που τίμησε με την καλλιτεχνική του διαδρομή -παρά τα γνωστά εμπόδια του χώρου-και το τραγούδι αλλά και το Βελβεντό.

Η διαδρομή του στο χώρο του τραγουδιού γνώρισε στιγμές μοναδικές. Υπέροχη λαϊκη φωνή με μια ποιοτική δουλειά που αποτυπώθηκε στην προσωπική του δισκογραφία. Συνεργάστηκε άψογα με μεγάλα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού κατά τη διαδρομή του στον καλλιτεχνικό χώρο.

Με το Μανώλη ήμασταν συμμαθητές και ταυτόχρονα φίλοι. Συχνα μου μιλούσε για τις τρικλοποδιές του χώρου και για όσα εμποδίζουν τους καλλιτέχνες να αναδειχθούν.

Χτυπημένος από την αρρώστια της εποχής, πριν από τρεις μήνες, δεν τα κατάφερε να βγει νικητής. Δίπλα του η αγαπημένη του αδερφή η Βαϊτσα.

Ο καλλιτεχνικός χώρος χάνει έναν σημαντικό καλλιτέχνη με ήθος και σεμνότητα. Το ίδιο και το Βελβεντό. Κρίμα γιατί είναι πολύ νωρίς.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους συγγενείς και τους φίλους του.

Καλό ταξίδι Μανώλη, καλό σου ταξίδι. Θα σε θυμόμαστε μέσα από τα τραγούδια σου. Και είμαστε σίγουροι πως εκεί που πας θα σιγοτραγουδάς για το Βελβεντό που τόσο πολύ αγάπησες.

Για όσα σου χρωστάμε, θα οργανώσουμε σύντομα μια συναυλία στη μνήμη σου.

Η σωρός του θα εκτεθεί Ι.Ν.Κοίμησης Θεοτόκου Βελβεντού , αύριο Σάββατο στις 10 το πρωί και η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 11.

2 σχόλια στο άρθρο “Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός τραγουδιστής από το Βελβεντό Κοζάνης Μανώλης Σαμαράς

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.