Στοίχημα: Με Ελβετούς και Ολλανδούς



Χαίρεται! Η Φενέρμπαχτσε έπαιξε για την ιστορία της (ή μήπως όχι;) κόντρα στην Ερζερούμ και μας χάλασε το απόλυτο. Ενα απόλυτο που αργεί να’ ρθει (χαχα). Οσον αφορά την Τουρκάλα, ενώ το ρεπορτάζ έλεγε πως θα κατέβει μετ τα δεύτερα, ή με τουλάχιστον αρκετές αλλαγές, εντέλει ο Γιανάλ κατέβασε ότι καλύτερο διέθετε. Δεν αξίζαμε καλύτερης τύχης, αυτό είναι δεδομένο.

Ας πάμε στα σημερινά, εδώ που το κουπόνι μας δείχνει να έχει κάποιο ενδιαφέρον. Θα πρέπει να συνηθίσουμε από εδώ και πέρα τα “μικρά” κουπόνια, μιας και τα περισσότερα (μεγάλα) πρωταθλήματα έχουν ολοκληρωθεί.

 

Ελβετία: Αναμένοντας.. χάρη

 

Λέω να ρισκάρω με την Τουν, που πλέον αν δεν βγει Ευρώπη, η χρόνια θα θεωρηθεί αποτυχημένη. Λίγες ημέρες νωρίτερα ηττήθηκε από την σημερινή της αντίπαλο στον τελικό Κυπέλλου με 2-1, έχοντας καλή παρουσία. Φανταστείτε τώρα εσείς, να ήσασταν παίκτης της Βασιλεία, να είχατε απογοητεύσει μία φορά τους αντιπάλους σας και να μην είχατε στόχο στο πρωτάθλημα και δύο μόλις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και μόλις λίγες ημέρες μετά τον τελικό να ταξιδεύατε στην έδρα του. Πως θα νοιώθατε; Δεν γνωρίζω τίποτα, ούτε λέω πως θα κάτσει να χάσει η Βασιλεία, σε καμία περίπτωση, αλλά προσπαθώ να μπω στη θέση των παικτών της και να προβλέψω την ψυχολογία τους. Από την άλλη, η Τουν στην έδρα της μόνο ψοφίμι δεν είναι (6-8-3) και η απόδοση είναι καλή (2.90).

Ολλανδία: Η επικίνδυνη Βάαλβαϊκ και ο Ντε Γιονγκ

 

Τον Ρικάρντο Μονίζ (τεχνικός Εξέλσιορ) δεν τον συμπάθησα ποτέ, δεν είναι από τους τεχνικούς που εκτιμώ σε καμία περίπτωση και σίγουρα μετά την ήττα στον πρώτο αγώνα, οι οδηγίες του θα είναι για.. φουλ επίθεση. Αυτό, είναι σε θέση να το εκμεταλλευτεί η Βάαλβαϊκ που δείχνει σε καλή κατάσταση και έχει ταχύτατους μεσοεπιθετικούς. Στο 3.75 το “διπλό”.

Μάχη ανάμεσα σε Ντε Γκράαφτσαπ και Καμπούρ, με κοινό παρανομαστή τον Ντε Γιονγκ. Ο προπονητής της γηπεδούχου έχει συμφωνήσει με την Καμπούρ και είναι αναγκασμένος να αντιμετωπίσει την επόμενη ομάδα του. Με δεδομένο πως η Καμπούρ χρειάζεται γκολ για να προκριθεί, αναμένω ανοιχτό παιχνίδι και θα επιλέξω το over3,5 στο 2.425.

Υ.Γ Η κάβα θα ανανεωθεί στην επόμενη στήλη.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Trixie (σύστημα 2-3)

22/5 – 21:00 – Τουν – Βασιλεία: 1 (2,90)

22/5 – 19:30 – Εξέλσιορ – Βάαλβαϊκ: 2 (3,75)

22/5 – 21:45 – Ντε Γκράαφτσαπ – Καμπούρ: over3.5 (2.425)

με 7 μονάδες στις δυάδες και 3 στην τριάδα

Το Κόπα Αμέρικα της Βραζιλίας πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τους ομίλους του Κόπα Αμέρικα 2019, τις βαθμολογίες αλλά και τις διασταυρώσεις από την φάση των 8 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.