Επίσκεψη του Λευτέρη Ιωαννίδη και της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος Να Ζεις» στο ΚΕ.Π.ΚΑ. Δυτικής Μακεδονίας



Η οριζόντια έκπτωση 10% στους συνεπείς καταναλωτές της ΔΕΥΑΚ και η συνεργασία με το ΚΕ.Π.ΚΑ. στο επίκεντρο της συζήτησης

Το ΚΕ.Π.ΚΑ. Δυτικής Μακεδονίας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Κοζάνης και εκ νέου υποψήφιος για τη θέση, Λευτέρης Ιωαννίδης, και υποψήφιοι της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη, Τόπος Να Ζεις».

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Πρόεδρο, κ. Βασίλη Ιωαννίδη, και με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, έγινε ενημέρωση για τις παροχές του ΚΕΠΚΑ στους καταναλωτές, για τη συμβολή του στη λειτουργία της αγοράς, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο φορέας, για τις καταγγελίες που δέχεται και για τη μεσολάβησή του προς όφελος των καταναλωτών.

Επίσης, συζητήθηκε το ζήτημα του ειδικού τέλους του 80% στους λογαριασμούς του νερού, ενώ ο Δήμαρχος Κοζάνης αναφέρθηκε στην οριζόντια έκπτωση του 10% που πραγματοποιείται σε όλες τις χρεώσεις του τιμολογίου ύδρευσης και αποχέτευσης της ΔΕΥΑΚ στους συνεπείς καταναλωτές, καθώς και στην επέκταση του Κοινωνικού Τιμολογίου.

Έγινε, επιπλέον, αναφορά στον θεσμό του Συμπαραστάτη του Δημότη, που εκλέχθηκε για πρώτη φορά το 2015 με στόχο τη μεσολάβηση για την επίλυση προβλημάτων των δημοτών, μία ανεξάρτητη αρχή, που λειτούργησε όλα αυτά τα χρόνια με συνέπεια, υποστηρίζοντας τον πολίτη.

Τέλος, τονίστηκε η πρόθεση του Δήμου να είναι κοντά στους πολίτες – καταναλωτές, ενώ έγινε λόγος για την αγαστή συνεργασία που διατηρεί το ΚΕ.Π.ΚΑ. με τον Δήμο Κοζάνης και υπογραμμίστηκε η αμοιβαία πρόθεση των δύο πλευρών για συνέχιση αυτής της συνεργασίας και στο μέλλον.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.