Τροχαίο ατύχημα στην Κοζάνη: Οδηγός μηχανής χτύπησε γυναίκα στην οδό Γκέρτσου – Δείτε φωτογραφίες



Αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα της Δευτέρας 20 Μαΐου 2019 λίγο μετά τις 19:00, όταν διανομέας χτύπησε με το μηχανάκι του γυναίκα στην οδό Γκέρτσου στην Κοζάνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ο νεαρός οδηγός της μηχανής κινούνταν στην οδό Γκέρτσου, στο ύψος του Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, όπου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες χτύπησε την γυναίκα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο άμεσα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, με τραύμα στο κεφάλι.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος, θα διερευνήσει η Τροχαία Κοζάνης.

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από το σημείο του ατυχήματος:

 

 

 

 

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

5 σχόλια στο άρθρο “Τροχαίο ατύχημα στην Κοζάνη: Οδηγός μηχανής χτύπησε γυναίκα στην οδό Γκέρτσου – Δείτε φωτογραφίες

  1. Βγαίνεις από το σπίτι σου και δεν ξέρεις αν θα γυρίσεις ζωντανός ή ζωντανή!! Για όνομα του Θεού, πρέπει να κλειστούμε στα σπίτια μας, εξαιτίας κάποιων επικίνδυνων οδηγών; Κάποιοι δεν πρέπει να οδηγούν, ΤΕΛΟΣ!!!!!
    Περαστικά στην άτυχη γυναίκα.

    1. οι ηλικιωμένοι δεν ξερουν να περπατανε στα πεζοδρομια.. ειμαι νεος οδηγος και τρομαζω μονο που τους βλεπω,μαλλον πιστευουν οτι τους ανηκει ο δρομος και πεταγωνται σαν σκυλια.. δεν φταινε παντα οι οδηγοί
      περαστικαα στην κυρια !!!

      1. Κανένας δεν πάει με 30 μέσα στην πόλη, βλέπεις πως είναι το να πηγαίνεις με 30 όταν περνάει αμάξι σχολής οδηγών. Ιδίως οι διανομείς με τα μηχανάκια πάνε σαν χαζοί και αντίθετα σε μονόδρομους. Θυμάμαι το χειμώνα κάποιος είχε ανεβάσει video εδώ από την κοζάνη(το είχαν και διάφορα μεγάλα website) που πήγαινε παραγγελίες με χιόνια και εκτός ότι έβγαζε video ενώ οδηγούσε πήγαινε και αντίθετα σε μερικούς μονόδρομους. Άρα μην γράφεις ότι νομίζουν ότι τους ανήκει ο δρόμος οι περαστικοί .

  2. Καταρχας να πω και γω περαστικά στην κυρία. Μια συμβουλή σε όλους μας, τους οδηγούς όταν βλέπεις ηλικιωμένο άτομο να σκέφτεσαι όπω.ς όταν βλέπεις παιδάκια. Το πιο πιθανό είναι να πεταχτεί χωρίς να κοιτάξει

  3. Φταίνε και οι πεζοί, γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μου και από αυτούς, αλλά φταίνε και οι οδηγοί που την έχουν δει κυρίαρχοι του δρόμου. Μη πάτε να δικαιολογήσετε τον οδηγό της μηχανής, γιατί όλοι έχουμε δει πώς οδηγούν οι δικυκλιστές. Επειδή είναι άντρας, κάθεστε και τον δικαιολογείτε, είστε σοβαροί;;; Αν ήταν γυναίκα οδηγός, θα την κράζατε όλοι σας!!! Εγώ ένα να πω: ότι σαν λαός δεν έχουμε καθόλου παιδεία. Είμαστε οι χειρότεροι οδηγοί σε όλη την Ευρώπη και οι χειρότεροι πεζοί. Καλό είναι να γίνουν μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής σε ΟΛΟΥΣ μας και φυσικά να υπάρχει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ έντονη και αυστηρή αστυνόμευση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.