Προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία του Λευτέρη Ιωαννίδη στον Κρόκο Κοζάνης



Μήνυμα νίκης από τον Κρόκο

“Η επέκταση της τηλεθέρμανσης στον Κρόκο είναι μια πρόκληση που την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο θα κερδηθεί” ανέφερε ο Δήμαρχος Κοζάνης και εκ νέου υποψήφιος για τη θέση του Δημάρχου Λευτερης Ιωαννίδης, στην μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος Να Ζεις» που έγινε στον Κρόκο το βράδυ της Κυριακής.

Όπως τόνισε το έργο είναι ωριμο έχει διασφαλιστεί το μερος της χρηματοδότησης που αφορά τη ΔΕΥΑΚ ενώ θα κατατεθεί αμεσα πρόταση για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ του ποσού που υπολείπεται.
Αναφέρθηκε στη συμβολή του Δήμου στην είσοδο του Κρόκου Κοζάνης στην Κίνα ενώ δεσμεύτηκε για τη στήριξη του Μουσείου του Κρόκου.

Ο Λευτερης Ιωαννίδης έκανε αναφορά σε διάφορα έργα που εκτελέστηκαν ή εκτελούνται, όπως η κατεδάφιση του υδατόπυργου, η κατασκευή νέας παιδικής χαράς, η Ενεργειακή Αναβάθμιση του Σχολείου Κρόκου, η κατασκευή νέων παροχών αποχέτευσης, το εξωτερικό δικτυο μεταφοράς ακαθάρτων στον Βιολογικό καθαρισμό Καρυδίτσας, η ολοκλήρωση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Κρόκου, η βελτίωση αρδευτικού στο Αγ. Πνεύμα, η μελέτη ανακατασκευής καταθλιπτικού αγωγού ύδρευσης & αντλιοστασίου και η υποβολή στο Leader μελέτης για την υπογειοποίηση κάδων.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει και το μεγάλο έργο οικιστικής αναβάθμισης της Δ.Ε Ελίμειας με σημαντικές παρεμβάσεις σε όλους τους οικισμούς, ασφαλτοστρώσεις κ.α. Ο Λευτέρης Ιωαννίδης έκλεισε την ομιλία τους παρουσιάζοντας τους υποψηφίους της Δημοτικής Κίνησης στη Δ.Ε. Ελίμειας Στέλλα Δουβλετή, Χάρη Δράκο, Θύμιο Ζαγάρα, Αλέξανδρο Κύρου, Ελένη Μαρούδη και Δημήτρη Πλιάτσιο.

Από το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.