Λ. Ιωαννίδης στο Οικονομικό Επιμελητήριο: Να συνεχιστεί η σημαντική πρόοδος στην Οικονομική λειτουργία του Δήμου και οι αναπτυξιακές πρωτοβουλίες με μετρήσιμα αποτελέσματα



Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Μακεδονίας Μανώλη Καρακάση και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είχε ο Δήμαρχος Κοζάνης και εκ νέου υποψήφιος για τη θέση Λευτέρης Ιωαννίδης και υποψήφιοι της Δημοτικής Κίνησης Κοζάνη Τόπος Να Ζεις.

Ο Λευτέρης Ιωαννίδης εξήρε την καλή συνεργασία που είχε με το Οικονομικό Επιμελητήριο στην τρέχουσα αυτοδιοικητική περίοδο και τη ενεργό συμμετοχή του σε όλες τις κρίσιμες διαβουλεύσεις για σημαντικά θέμα του Δήμου.

Στη συζήτηση τονίστηκε η μεγάλη πρόοδος που είχε η Οικονομική Λειτουργία του Δήμου Κοζάνης με σημαντικά και μετρήσιμα αποτελέσματα. Τελευταίο δείγμα η ολοκλήρωση σε χρόνο ρεκόρ του Ισολογισμού του 2018, που συντάχθηκε από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου και εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή.

Παράλληλα συζητήθηκε η μεγάλη πρόκληση της περιοχής που δεν είναι άλλη από τη Δίκαιη Μετάβαση στο νέο οικονομικό και παραγωγικό μοντέλο καθώς και οι προοπτικές που ανοίγονται από την έγκριση του Open Mall για το εμπορικό κέντρο της Κοζάνης, την υλοποίηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, που έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ αλλά και την αξιοποίηση του αεροδρομίου της Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.