Επίσκεψη του συνδυασμού «Κοζάνη Μπροστά» του Β. Σημανδράκου στη Δημοτική Ενότητα Αιανής



Επίσκεψη πραγματοποίησε ο συνδυασμός «Κοζάνη ΜΠΡΟΣΤΑ» του Ευάγγελου Σημανδράκου το απόγευμα της Παρασκευής 17 Μαΐου σε κοινότητες της Κοζάνης και της Δημοτικής Ενότητας Αιανής όπως στην Λευκόβρυση, Πρωτοχώρι, Λευκοπηγή, Αγία Παρασκευή, Ροδιανή και Αιανή στην οποία και πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία.

Στόχος μας να καταστήσουμε την Αιανή ιστορική έδρα του δήμου μας στην πράξη. Η περιοχή της Αιανής αποτελεί για μας έναν τόπο με τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες στον τομέα του πολιτισμού και του τουρισμού. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για την ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου της περιοχής στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδίου πολιτιστικής πολιτικής. Διερευνούμε τη δυνατότητα χρηματοδότησης νέων αρχαιολογικών ανασκαφών και αναβαθμίζουμε τις υποδομές του Αρχαιολογικού Μουσείου ενώ προβαίνουμε στην ψηφιοποίηση όλου του αρχαιολογικού αρχείου με στόχο την καλύτερη διεθνή προβολή του.

Αναβαθμίζουμε επίσης τις υποδομές του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα δίνοντάς του τη θέση που του πρέπει διεθνώς, διασφαλίζοντας την ελληνικότητα της Μακεδονίας και της ιστορίας της.

Στο πεδίο της καθημερινότητας βελτιώνουμε όλους τους δημοτικούς χώρους, μεριμνούμε για την περισυλλογή των αδέσποτων, βελτιώνουμε τον οδοφωτισμό και την καθαριότητα ενώ εισάγουμε νέες υπηρεσίες για τη διευκόλυνση των συγκοινωνιών και των συναλλαγών με τις δημοτικές υπηρεσίες.

Μεριμνούμε για την ανάπτυξη υποδομών στίβου και την πεζοδρόμηση καθώς και τον ηλεκτροφωτισμό από τον οικισμό μέχρι το Στάδιο Αιανής.

Στο επίκεντρο της τουριστικής μας πολιτικής είναι η αξιοποίηση της παραλίμνιας περιοχής όπως και η ανάπλαση των περιοχών που βρέχονται από τη νέα λίμνη του φράγματος Ιλαρίωνα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.