Τι είδαμε κατά την επίσκεψη Τσίπρα στην Κοζάνη: Ο κόσμος, τα φυλλάδια και το ακροβατικό… «μπέρδεμα» των ποδιών του Πρωθυπουργού!



Πολύς ήταν ο κόσμος που υποδέχτηκε τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην Κοζάνη και συγκεκριμένα στο ΔΑΚ Κοζάνης το απόγευμα του Σαββάτου 18 Μαΐου 2019.

Αν και η ομιλία του Πρωθυπουργού ήταν προγραμματισμένη για τις 19:00 ο Αλέξης Τσίπρας κατέφθασε μιάμιση ώρα περίπου αργότερα, δηλαδή στις 20:25. Ο κόσμος που παραβρέθηκε κατέφθασε από όλη τη Δυτική Μακεδονία ενώ δεκάδες ήταν τα στελέχη αλλά και οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του κόμματος που παρακολούθησαν την ομιλία.

Ο έλεγχος που γινόταν στον κόσμο που ήθελε να μπει στο κλειστό γήπεδο ήταν ενδελεχής και αρκετά συχνά σχηματιζόταν μεγάλη ουρά αφού η καθυστέρηση ήταν μεγάλη.

Δείτε εδώ όλη την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα από την Κοζάνη

Κατά την είσοδο στο ΔΑΚ αλλά και πάνω στα καθίσματα του γηπέδου εκτός από το φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν και φυλλάδια της Δημοτικής Κίνησης Κοζάνη Τόπος να Ζεις καθώς επίσης διανέμονταν και κάρτες υποψηφίων Ευρωβουλευτών εντός του γηπέδου.

Πριν ξεκινήσει την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας, κατέφθασε προς το σημείο που καθόταν αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Οργάνωσης Αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης.

Δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες από την επίσκεψη Τσίπρα στην Κοζάνη

Η Αστυνομική παρουσία για άλλη μια φορά ήταν ισχυρή τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου, χωρίς να γίνει το παραμικρό. Πέντε κάμερες της ΕΡΤ υπό την καθοδήγηση σκηνοθέτη μετέδωσαν ένα άρτιο τηλεοπτικά αποτέλεσμα.

Τέλος, εντύπωση προκάλεσε σε όσους παρατήρησαν το περίεργο «ακροβατικό δίπλωμα – μπέρδεμα» που έκανε με τα πόδια του ο Πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του από το πόντιουμ, κάτι το οποίο συνηθίζει να κάνει σχεδόν σε όλες του τις ομιλίες!

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

8 σχόλια στο άρθρο “Τι είδαμε κατά την επίσκεψη Τσίπρα στην Κοζάνη: Ο κόσμος, τα φυλλάδια και το ακροβατικό… «μπέρδεμα» των ποδιών του Πρωθυπουργού!

  1. Δυστυχώς όσοι παρευρέθηκαν ζούνε ανάμεσα μας…. Μόνο ένας σεισμός μας σώζει και χτίσιμο όλα από το μηδέν δεν υπάρχει ελπίδα , τελικά ο άνθρωπος είναι ότι πιο σάπιο δημιουργήθηκε σε αυτόν τον πλανήτη..Και πρόβατα να σας πούμε προσβαλλουμε το αθώο αυτό πλασματάκι διότι είναι ανώτερης νοημοσύνης από εσάς όλους

  2. Θα μείνει στην ιστορία ως ο μεγαλύτερος ψεύτης. Ο κανένας που δεν δούλεψε ποτέ στην ζωή του βγήκε πρωθυπουργός για να μας σώσει απο τους αλλους που κυβερνουσαν όλα τα χρόνια. Πραγματικα αυτος ηταν ο χειρότερος και για αυτο δεν θα τον θυμάται κανένας. Ενα μηδενικό πυ δυστυχώς αποδείχτηκε χειρότερος απο τους προηγούμενους. Όσο πιο σύντομα φύγει τόσο καλύτερα για την χωρα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.