Έτσι θα είναι το Εμπορικό Κέντρο της Κοζάνης με τη συμμετοχή στο Open Mall – Δείτε φωτογραφίες



Εικόνες από την αρχιτεκτονική προμελέτη της πρότασης Δήμου Κοζάνης και Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, που εγκρίθηκε με υψηλότατη βαθμολογία (13η από 89 προτάσεις Ελληνικών πόλεων) προς χρηματοδότηση στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα OPENMALL (Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου) του ΕΠΑνΕΚ.

Μια πρόταση αναπτυξιακού χαρακτήρα, που θα δώσει την ευκαιρία να επενδυθούν περίπου 1,9εκ. ευρώ στην Κοζάνη, με μηδενική χρήση ίδιων κεφαλαίων του Δήμου ή των ιδιοκτητών εμπορικών καταστημάτων, ώστε να αναδειχτεί η αγορά του κέντρου δίνοντας μια μοναδική ταυτότητα, η οποία θα ενισχύσει την ελκυστικότητα της περιοχής και την εμπορικότητα της.

Το τελικό σχέδιο θα εξειδικευτεί με την τελική αρχιτεκτονική μελέτη, που θα προκύψει μέσα από εκτεταμένη διαβούλευση με τους συμμετέχοντες.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1044″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.