Πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ ενόψει εκλογών στην Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες



Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 19 Μαΐου 2019 στον πεζόδρομο της Κοζάνης η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου με ομιλητή τον Μάκη Παπαδόπουλο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Νόντας Στολτίδης υποψήφιος δήμαρχος Κοζάνης με τη Λαϊκή Συσπείρωση, ο Θανάσης Χαστάς υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση και η Τίνα Κουζιάκη υποψήφια ευρωβουλευτής.

Επίσης ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, για το Δήμο Κοζάνης και για τις τοπικές κοινότητες Κοζάνης, Αιανής, Άνω Κώμης, Ποντοκώμης και Χαραυγής.

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την εκδήλωση:

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1047″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”30″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.