Με ποντιακά τραγούδια και χορούς υποδέχτηκαν τον Αλέξη Τσίπρα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Δείτε φωτογραφίες



Με ποντιακά τραγούδια και χορούς υποδέχτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 18 Μαΐου τον Αλέξη Τσίπρα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, πριν την κεντρική του ομιλία στο ΔΑΚ Κοζάνης.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 σχόλια στο άρθρο “Με ποντιακά τραγούδια και χορούς υποδέχτηκαν τον Αλέξη Τσίπρα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Δείτε φωτογραφίες

  1. Βρε ψευτο υποκριτές ιμιντασιον πόντιοι, την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας εσείς υποδέχθηκατε έναν ανθέλληνα με χορό. Τι συμβαίνει και δεν ξυπνάτε?τόσο εύκολα ξεχνάτε δεν έχω λόγια με εσάς πραγματικά…..

    1. Εγώ δεν ξεχνάω ΠΑΣΟΚ Και ΝΔ και την κατάντια που έριξαν τη χώρα μου έφαγαν όσο ποιο πολλά μπορούσα και ακόμα πληρώνουμε

    2. Δεν κατάλαβες το μήνυμα.Η σέρα είναι πολεμικός χορός.Αυτό σημαίνει:”Τσίπρα,ετοιμάσου για πόλεμο”!

  2. Η αριστερόστροφη αυταρχική κυβέρνηση μισεί θανάσιμα, πολεμά και αντιστρατεύεται καθετί Ελληνικό
    Ο ΣΥΡΙΖΑ , συνονθύλευμα από εισαγόμενες ιδεοληψίες, έχει φλάμπουρο τον μηδενισμό κάθε ποιότητας ζωής που έχει σχέση με πατρίδα, γλώσσα, λαϊκή παράδοση.
    Δεν το καταλαβαίνετε οι Πόντιοι ; Θέλετε κι άλλα ανέκδοτα ; Nα σας θυμίσω : όταν κινδύνευε να πέσει το αεροπλάνο τι είπε ο Γιωρίκας ;
    Ας πέσει ! τεσόν έν ; !!

    1. Αλλοι ήταν οι πιλότοι που ρίξαν το αεροπλάνο του Γιωρίκα,φίλε.Και αυτοί φορέσαν αλεξίπτωτα και γλυτώσαν.Και τώρα θέλουν να ξαναπιλοτάρουν.Τους γνωρίζεις και τους γνωρίζουμε όλοι!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.