Συνεχίζεται η περιοδεία του Β. Σημανδράκου – Επισκέφτηκε το Γηροκομείο, το ΕΒΕ Κοζάνης και κοινότητες της Δ.Ε. Δημητρίου Υψηλάντη

Επίσκεψη στο «Τιάλειο» Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κοζάνης

Επίσκεψη πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 17 Μαΐου ο συνδυασμός «Κοζάνη ΜΠΡΟΣΤΑ» του Ευάγγελου Σημανδράκου στο Τιάλειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κοζάνης. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σ’ αυτούς τους ανθρώπους που αγκαλιάζουν με τόση φροντίδα τους φιλοξενούμενους συνανθρώπους μας. Στόχος μας να στηρίξουμε όλες τις ευάλωτες ομάδες και να βελτιώσουμε τις υποδομές φιλοξενίας των ανθρώπων τέταρτης ηλικίας. Στο πρόγραμμά μας περιλαμβάνουμε τη δημιουργία ενός κέντρου αποκατάστασης καθώς και μιας δομής ανακουφιστικής φροντίδας, ενώ βελτιώνουμε και αναβαθμίζουμε το ΚΑΠΗ και παράλληλα εκπονούμε προγράμματα για τους ηλικιωμένους. Εισάγουμε υπηρεσίες τηλεειδοποίησης και μεταφοράς ηλικιωμένων έτσι ώστε να αισθάνονται αυτοί και οι οικογένειές τους ασφάλεια σε μια έκτακτη περίπτωση. Όλα αυτά θα αποτελούν μέρος μιας ολοκληρωμένης πολιτικής για τους ανθρώπους τρίτης και τέταρτης ηλικίας ενώ θα τελούν υπό το συντονισμό μιας Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Η παροχή υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας για μας δεν αποτελεί μόνο προτεραιότητα στο πρόγραμμά μας, αλλά και χρέος προς τους γονείς και τους παππούδες μας.

Συνάντηση με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης

Επίσκεψη πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Μαΐου ο συνδυασμός «Κοζάνη ΜΠΡΟΣΤΑ» του Ευάγγελου Σημανδράκου στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης. Στο επίκεντρο της πολιτικής μας, όπως αναφέρουμε στο πρόγραμμά μας είναι ο νέος Δήμος να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο για την τόνωση της επιχειρηματικότητας. Η βασική μας πρόταση στηρίζεται σε τρεις πυλώνες: Στην κατάθεση πρότασης για την υπαγωγή της περιοχής μας σε ειδικό οικονομικό καθεστώς με στόχο την προσέλκυση ξένων επενδύσεων στους τομείς που διαθέτουμε συγκριτικό και γεωγραφικό πλεονέκτημα, στην προσαρμογή του Δήμου και των υπηρεσιών του στις νέες συνθήκες της αγοράς καθώς και στην διαμόρφωση του νέου παραγωγικού μοντέλου. Θέλουμε να καταστήσουμε το Δήμο μας έναν διεθνή επενδυτικό προορισμό και για το λόγο αυτό δημιουργούμε την πλατφόρμα «Invest in Kozani». Στόχος μας να σταθούμε πλάι στους επιχειρηματίες, να εισάγουμε νέες εξ’ αποστάσεως υπηρεσίες γι’ αυτούς και να κρατήσουμε στην Κοζάνη τα νέα παιδιά που εξαναγκάζονται να την εγκαταλείψουν λόγω περιορισμένων έως ανύπαρκτων εργασιακών και επιχειρηματικών ευκαιριών.

Επίσκεψη πραγματοποίησε την Τετάρτη 15 Μαΐου ο συνδυασμός «Κοζάνη ΜΠΡΟΣΤΑ» του Ευάγγελου Σημανδράκου σε κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Δημητρίου Υψηλάντη, Μαυροδένδρι, Ποντοκώμη, Λιβερά, Σιδερά ενώ κατέληξε στα Αλωνάκια. Προτεραιότητά μας να διασφαλίσουμε την ταχύτατη ολοκλήρωση της μετεγκατάστασης της Ποντοκώμης, και να βελτιώσουμε τις υποδομές σε κάθε κοινότητα, οι οποίες βρίσκονται όπως διαπιστώσαμε σε τραγική κατάσταση, ιδίως το αστικό οδικό δίκτυο του Μαυροδενδρίου. Εμφανώς η πιο αδικημένη περιοχή του Δήμου μας, για την οποία έχουμε ειδικό εξειδικευμένο αναπτυξιακό σχέδιο με στόχο την τόνωση της απασχόλησης στον αγροτικό τομέα. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για τη διασφάλιση της υδροδότησης των αγροτικών εκμεταλλεύσεων μακροπρόθεσμα και τις αποσυνδέουμε από τη λειτουργία του ΑΗΣ Καρδιάς. Μεριμνούμε για τον σωστό αποχιονισμό των κοινοτήτων ώστε να μην επαναληφθούν φαινόμενα πολυήμερων αποκλεισμών λόγω κακού προγραμματισμού.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο πρόγραμμά μας http://kozanimprosta.gr/aksones-programmatos/to-programma-mas/

 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 
 
 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνεχίζεται η περιοδεία του Β. Σημανδράκου – Επισκέφτηκε το Γηροκομείο, το ΕΒΕ Κοζάνης και κοινότητες της Δ.Ε. Δημητρίου Υψηλάντη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.