Ο συνδυασμός του Θ. Καρυπίδη για τη μη προσέλευση Κασαπίδη στο τηλεοπτικό debate



Η απόλυτη πολιτική ανευθυνότητα

Αυτοί που θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά με την αυτοδιοίκηση θα πρέπει να υπηρετούν τις αρχές της δημοκρατίας, να σέβονται τους πολίτες και να μάθουν επιτέλους να συνεργάζονται .

Στην ευγενική αναμονή των συνυποψηφίων του, ο κ. Κασαπίδης απάντησε με ανευθυνότητα. Η αδικαιολόγητη μη προσέλευσή του στο τηλεοπτικό debate προσβάλει όχι μόνο τους συνυποψηφίους του, αλλά και τους δημοσιογράφους, τους πολίτες και κυρίως του υποψηφίους του συνδυασμού του , “Αλλάζουμε Πορεία”.

Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η δημόσια διοίκηση απαιτεί υπευθυνότητα και σοβαρότητα, απαιτεί σεβασμό στον πολίτη και στην δημοκρατία. Η περιοχή μας έχει ανάγκη από υπεύθυνες ηγεσίες και όχι κρυπτόμενους πολιτικούς. Όποιος θέλει να υπηρετήσει τους θεσμούς οφείλει πρώτα να τους σεβαστεί.

Οι ευθύνες που απορρέουν από την θέση την οποία διεκδικεί ο κ. Κασαπίδης δεν συμβαδίζουν με την βουλευτική του “ησυχία” .
Αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους τους πολίτες, οι οποίοι έχουν την ευθύνη να εμπιστευτούν τη διοίκηση του τόπου σε χέρια υπεύθυνα και καθαρά, σε ανθρώπους που εργάζονται με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα και δεν κρύβονται πίσω από μικροκομματικά συμφέροντα και προσωπικές φιλοδοξίες.

Οφείλουμε να διαφυλάξουμε τις αρχές της δημοκρατίας και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να υποτιμά την νοημοσύνη των πολιτών.
Με τη δική σας εντολή θα προστατέψουμε την Περιφέρειά μας.
Κύριε Κασαπίδη… Αλλάξτε Πορεία και ελάτε στον δημόσιο διάλογο.!!!

Γραφείο Τύπου Συνδυασμού ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥΡΓΙΑ

3 σχόλια στο άρθρο “Ο συνδυασμός του Θ. Καρυπίδη για τη μη προσέλευση Κασαπίδη στο τηλεοπτικό debate

  1. Και ποιος ακριβώς σέβεται τον πολίτη και την δημοκρατία καρυπιδη???
    Εσύ?
    Μην ξεχάσεις Να σε βραβευσουμε με το βραβείο του κορυφαίου στελέχους της πόλης,,επέλεξες να ζεις φτωχά και σε ενδιαφέρει μόνο το καλό των συμπολιτών μάς, κυκλοφορείς με αγροτικό και ζεις από την πρόνοια… Τιμή μας που νοιάζεσαι τόσο σε ευχαριστούμε που υπάρχεις.

  2. Θα απολογηθείς ποτέ για τη συμπεριφορά σου στις Πρέσπες ;

    Εμείς οι Μακεδόνες και σεις οι Έλληνες , σου λέει τίποτε ; ΔΕΝ ΞΕΓΡΑΦΕΤΑΙ !!

  3. Συνηθισμένος ο Κύριος Κασαπίδης να αποφεύγει τις συνομιλίες. Άλλωστε και στη Βουλή λάμπει δια της απουσίας του. Πότε δεν πήρε θέση για τα σοβαρά προβλήματα της χώρας. Κατέστρεψε μια ολόκληρη περιοχή…..Βόιο……με τις έξυπνες ιδέες του για ανάπτυξη. Και οικειοποιήθηκε προς όφελος του την αφέλεια όσων τον πίστεψαν. Αυτός θα βάλει σε σειρά την Περιφέρεια; Ας γελάσω……

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.