Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος – Γράφει ο Γιάννης Γκουντιός για την επίσκεψη Τσίπρα στην Κοζάνη



Έρχεται στη Δυτική Μακεδονία ο πρωθυπουργός της χώρας μας.

Έρχεται στην περιοχή από την οποία άρχισε ο Μακεδονικός αγώνας θεμελιώνοντας την απελευθέρωσή της.

Έρχεται στην περιοχή στην οποία έδρασε και έδωσε τη ζωή του γι’ αυτή ο Παύλος Μελάς και πολλοί άλλοι με πατριωτικό φρόνημα και εθνική συνείδηση.

Έρχεται στην περιοχή στην οποία υπέγραψε τη συμφωνία που αποτελεί την απαρχή της ακύρωσης των προαναφερομένων. Με περισσό θράσος και αλαζονεία, χωρίς συναίσθηση της ευθύνης και των επιπτώσεων της πράξης του.

Δεν αποδεχόμαστε οι Δυτικομακεδόνες, όπως και η συντριπτική πλειονότητα των απανταχού Ελλήνων, την υπογραφή αυτή.

Του προτείνω να επισκεφτεί την οδό Μαλούτα, προς τιμή του Μακεδονομάχου Νικολάου Μαλούτα ο οποίος στην είσοδο του σπιτιού του είχε την επιγραφή «Μηδείς αφιλόπατρις εισίτω» (όποιος δεν αγαπάει την πατρίδα να μην εισέλθει). Να επισκεφτεί και την μητρόπολη στην οποία συγκέντρωνε τους Κοζανίτες προύχοντες και αγωνιστές ο Παύλος Μελάς και να εξηγήσει σ’ αυτόν το ζωντανό ήρωα, γιατί υποτάχτηκε στα συμφέροντα της Αμερικής και της Γερμανίας αμαχητί, παραβλέποντας τα ελληνικά.

Δεν πρόκειται να τον υποδεχθούμε ως φιλοξενούμενο. Ας τον ακολουθήσουν οι μεταφερόμενοι οπαδοί και αυλοκόλακες νέας «αριστεράς» κοπής για τις φωτογραφίες και το φαίνεσθαι.

Στο τέλος της προεκλογικής περιόδου η περιφρόνηση, η απουσία από την υποδοχή, η απαξίωση της επίσκεψης, η άρνηση επαφής, είναι ισχυρή πολιτική απάντηση, δημοκρατική στάση με πνεύμα ανοχής και όχι αδυναμίας, πατριωτική συμπεριφορά, ελληνική φρόνηση, εφαρμογή ελληνικότητας, κατακραυγή στον διεθνισμό, προάσπιση της ελευθερίας μας, πηγαίο καθήκον, τιμή των νεκρών αγωνιστών, υποχρέωση στα παιδιά μας, πολιτική παρέμβαση στα κακώς πεπραγμένα, προτροπή για συνέτιση.

Να ξέρει όμως ότι είναι μόνος του και ξένος.

Και τώρα και την άλλη Κυριακή.

Ρίχνει αλάτι στην ανοικτή πληγή η έλευσή του στον τόπο του εγκλήματος.

Γκουντιός Β. Γιάννης

2 σχόλια στο άρθρο “Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος – Γράφει ο Γιάννης Γκουντιός για την επίσκεψη Τσίπρα στην Κοζάνη

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !

    κρατώ από το κείμενο :

    – Με περισσό θράσος και αλαζονεία, χωρίς συναίσθηση της ευθύνης και των επιπτώσεων της πράξης του.
    -Ας τον ακολουθήσουν οι μεταφερόμενοι οπαδοί και αυλοκόλακες νέας «αριστεράς» κοπής
    -Ρίχνει αλάτι στην ανοικτή πληγή η έλευσή του στον τόπο του εγκλήματος.

  2. Με τις ευλογίες της τάχα αριστεράς και των εθνομηδενιστών πάσης απόχρωσης η ΝΑΤΟϊκή βαρβαρότητα απέκτησε το δικαίωμα να ασχηµονεί και να σκυλεύει στο σώμα της Ελλάδας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.