Κοζάνη: Βράβευση μαθητών Δημοτικών Σχολείων που διακρίθηκαν στον 13ο Μαθητικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά»



Το Παράρτημα Κοζάνης της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, όπως κάθε χρόνο, θα βραβεύσει και φέτος τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της Π.Ε. Κοζάνης, που διακρίθηκαν στον 13ο Μαθητικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά».

Ο διαγωνισμός διεξήχθη την 1/3/2019 και συμμετείχαν σε αυτόν από την περιοχή μας 50 Δημοτικά Σχολεία με 139 τμήματα και 1202 μαθητές.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαΐου 2019, ώρα 11 π.μ. στην Αίθουσα Τερψιχόρη του Ξενοδοχείου Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα.

Η Διοικούσα Επιτροπή του παραρτήματος σας καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τους διακριθέντες μαθητές.

Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό της Ε.Μ.Ε. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά που διακρίθηκαν.

Ευχόμαστε σε όλους να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε προσπάθειά τους στο μέλλον.

Επίσης ευχαριστούμε τους μάχιμους εκπαιδευτικούς η συμβουλή των οποίων είναι καίριας σημασίας για την επιτυχία της διοργάνωσης. Οι δυσκολίες που δημιουργούνται, λόγω του μεγέθους του διαγωνισμού, δεν θα μπορούσαν να ξεπεραστούν αν δεν τον είχαν αγκαλιάσει οι δάσκαλοι της τάξης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.