Στοίχημα: Αποδόσεις που πέφτουν από νωρίς



Τα πρωταθλήματα οδεύουν προς τη λήξη τους και όπως είναι λογικό το κίνητρο κάνει παιχνίδι. Το κίνητρο έχει ένα πολύ απλό χαρακτηριστικό, είναι γνωστό από την αρχή. Κοιτάς μία βαθμολογία, βάζεις στο μπλέντερ και πιθανές σχέσεις των ομάδων και βγάζεις αποτέλεσμα.

 

Αυτός είναι ο λόγος που τα πονταρίσματα γίνονται σε πολλές περιπτώσεις από νωρίς και η κίνηση των αποδόσεων είναι εντονότερη. Αυτός είναι ο λόγος που στο σημερινό κείμενο καταπιανόμαστε με αυτές.

Οχι απαραίτητα για να κάνουμε παιχνίδι, αλλά για να καταγράψουμε το που και το γιατί γίνεται το παιχνίδι. Ετσι ο καθένας θα έχει τη γνώση να πράξει ανάλογα.

Γερμανία: Στη μάχη για την 7η θέση

 

Στην Μπουντεσλίγκα έχουμε τελευταία αγωνιστική το μεσημέρι του Σαββάτου. Αυτή τη στιγμή η απόδοση που γνωρίζει τη μεγαλύτερη πτώση είναι ο άσος της Βέρντερ Βρέμης. Οι «πράσινοι» κυνηγούν την είσοδο στην επτάδα, υποδεχόμενοι την αδιάφορη και σίγουρα 3η Λειψία. Από το 3.00 στο 2.70 ο άσος.

Πτωτικά κινείται και ο άσος της Βόλφσμπουργκ, που αναμένεται να κυλίσει σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές μέχρι το Σάββατο. Η Βολφς είναι εκείνη που κερδίζοντας μπροστά στο κοινό της την αδιάφορη Αουγκσμπουργκ θα είναι βέβαιη για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ, δίχως να τη νοιάζει τι κάνουν Βέρντερ και Χόφενχάιμ.

Ισπανία: Βαλένθια για Τσάμπιονς Λιγκ

 

Φινάλε και στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, με τη Βαλένθια να κρατά στο τσεπάκι της το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Βαγιαδολίδ εξασφάλισε τη σωτηρία της με τη νίκη της περασμένης εβδομάδας και το διπλό για τις «νυχτερίδες» ακολουθεί καθοδική πορεία, έχοντας φτάσει από τις 2.00 μονάδες στο 1.80.

Στην ουρά η Χιρόνα ψάχνει ένα μικρό θαύμα για την παραμονή. Γι αυτό και παρότι στο Θέλτα-Βαγιεκάνο είναι η πρώτη που θεωρητικά χρειάζεται πόντο, δεν αποκλείεται πρακτικά να μην χρειαστεί τίποτα. Σενάριο που έκανε το διπλό της Βαγιεκάνο να πάει από το 10.00 στο 8.00

Γαλλία: Υποβιβάστηκε η Γκινγκάμπ

 

Στη Γαλλία δεν τελειώνει αυτή την εβδομάδα το πρωτάθλημα, αλλά την επόμενη. Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός πως έχουμε διαφοροποίηση αποδόσεων από νωρίς.

Για παράδειγμα μεγάλη πτώση γνωρίζει το διπλό της Νιμ, που από το 2.80 πήγε στο 2.40. Ο λόγος είναι ο επιβεβαιωμένος υποβιβασμός της Γκινγκάμπ.

Αλλαγή line έχουμε στα γκολ του Μονακό-Αμιάν. Οι μπουκ βγήκαν με φαβορί το over, κάτι που άλλαξε γρήγορα, με τους παίκτες να περιμένουν σκληρό παιχνίδι, σε μια μάχη επιβίωσης από δύο ομάδες μπλεγμένες στη μάχη της ουράς.

Δανία: Κατηφόρα για τον άσο της Εσμπιεργκ

 

Μιας που πιάσαμε το συγκεκριμένο θέμα, ας ρίξουμε μια ματιά και σε μη εμπορικά πρωταθλήματα, που ίσως όμως κρύβουν ευκαιρίες.

Στη Δανία για παράδειγμα, εκεί όπου η Κοπεγχάγη είναι πρώτη με εννέα βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Μίντιλαντ. Ακλόνητη στην πρώτη θέση, πρωταθλήτρια στη χώρα, κόντρα σε μια Εσμπιεργκ που παίζει για την 3η θέση και το Γιουρόπα Λιγκ. Ο άσος της Εσμπιεργκ άνοιξε στο 4+  αλλά γρήγορα έχει βρεθεί κάτω από τις 3 μονάδες.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.