«Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;» – Επιστολή παραίτησης του Μιχάλη Αγραφιώτη από τον συνδυασμό του Φώτη Κεχαγιά και απαντήσεις προς όλα τα ερωτήματα



Εδώ και πολλά χρόνια όλοι παρακολουθείτε την πορεία μου στη μαχητική δημοσιογραφία, καυτηριάζοντας τα κακώς κείμενα για όλους και για όλα, ανεξαρτήτως πολιτικής απόχρωσης. Την πορεία της αλήθειας και της διαφάνειας ήθελα να ακολουθήσω και στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ώστε οι δημότες της Κοζάνης να δικαιωθούν σε αυτά που τους απασχολούν διαχρονικά.

Τις τελευταίες ημέρες οι πιέσεις ήταν αφόρητες. Μετά από πολύ σκέψη θεώρησα ότι αυτές οι πιέσεις θα συνεχιστούν και μετά από μια πιθανή εκλογή μου, οπότε θα ήταν δύσκολο να ασκήσω τα καθήκοντα μου, ίσως να είχα συνέπειες και στην προσωπική μου ζωή όπως στο παρελθόν που πλήρωσα πολύ ακριβά τη σύγκρουση μου με το σύστημα.

Για μένα δεν είναι στόχος η εκλογή μου σε αξιώματα. Είναι να κάνουμε την κοινωνία μας καλύτερη. Όμως φαίνεται ότι κάποια συμφέροντα και νοοτροπίες είναι πάνω από Δήμαρχο και Δημοτικό συμβούλιο στην περιοχή μας και εδώ θέτω το ερώτημα που είχε κάνει κάποτε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής «Επιτέλους, ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;».

Εύχομαι στο φίλο μου, Φώτη Κεχαγιά, καλή επιτυχία και ότι συνεχίζω να στηρίζω τον αγώνα του. Δεν ισχύουν αυτά που γράφηκαν για σύγκρουση μας, οι λόγοι αποχώρησης μου έχουν να κάνουν με εξωγενείς παράγοντες που θα αναφερθούν στον Εισαγγελέα μετά τις εκλογές, για να μη υπάρξει πρόβλημα στην εκλογική διαδικασία.

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους!

Μιχάλης Αθ. Αγραφιώτης

3 σχόλια στο άρθρο “«Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;» – Επιστολή παραίτησης του Μιχάλη Αγραφιώτη από τον συνδυασμό του Φώτη Κεχαγιά και απαντήσεις προς όλα τα ερωτήματα

  1. Δύο οι Πολιτικές Προσωπικότητες που εγέννησε η Ελλήνων Γη:Καραμανλής Κων-νος και Αγραφιώτης Μιχαήλ!

  2. Γιατί μετα τις εκλογές; Δεν πρεπει οι πολίτες να γνωριζουν κάτι που όπως λέτε θα επηρρεάσει την εκλογική διαδικασία; Δεν πρόκειται για άσχετα θεματα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.