Όλοι μαζί δίνουμε τη μάχη των ευρωεκλογών για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή – Του Χάρη Κάτανα



Του Χάρη Κάτανα:

Εάν υπήρχε κάποιο παιγνίδι όπου θα έπρεπε να βρεθούν λέξεις- κλειδιά που να χαρακτηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνησή τους, θα ήταν σίγουρα ανάμεσά τους και οι λέξεις: Ψέματα, φτώχεια, ανεργία, λουκέτα, μετανάστευση, capital controls, εκποίηση εθνικού πλούτου, ξεπούλημα Μακεδονίας.

Επειδή όμως η υπόθεση της ζωής μας και της Πατρίδας μας δεν είναι παιγνίδι και ούτε πρέπει να αντιμετωπίζεται ως παιγνίδι, οι ευρωεκλογές και οι περιφερειακές εκλογές που έρχονται είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να το αντιμετωπίσουμε σοβαρά.

Διότι από τις περιφερειακές και ευρωπαϊκές κάλπες θα προκύψουν πολιτικά συμπεράσματα που θα καθορίζουν το μέλλον του τόπου μας, ενώ και οι δύο εκλογές έχοντας συγκεκριμένο πολιτικό χαρακτήρα, θα στείλουν μήνυμα ενόψει των αναμενόμενων κρίσιμων εθνικών εκλογών καθώς εκεί θα κριθεί τελικά εάν οι ζωές όλων μας θα γίνουν καλύτερες βάζοντας τέλος στη συνεχή κατρακύλα της φθοράς, της παρακμής, του διχασμού, της ανεργίας, των φόρων και της ανασφάλειας.

Ειδικά μέσω των ευρωεκλογών πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα που να μη χωρά καμιά αμφιβολία για το τελικό αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, για να τελειώνουμε οριστικά με την πιο αποτυχημένη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Για να γίνει αυτό, πρώτα από όλα χρειάζεται να ανταποκριθούμε άπαντες στο κάλεσμα πανστρατιάς του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εμείς όλοι πρέπει να αντιληφθούμε ότι στην πορεία μιας μεγάλης και πλατιάς συμπόρευσης χωράνε πολλοί και ο κόσμος που θέλει να συστρατευθεί με τη Νέα Δημοκρατία πρέπει να καταλάβει ότι ανοίγουμε τις διάπλατα τις πόρτες σε όλες και όλους που αποδέχονται το πολιτικό μήνυμα και τις αρχές του κόμματός μας, χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς να διαχωρίζουμε κανέναν.

Σε αυτή την εκλογική μάχη το διακύβευμα για τη χώρα είναι πολύ σημαντικό και όλα ξεκινούν από τις ευρωεκλογές κι αυτός είναι ο λόγος που τις χαρακτηρίσουμε ως δημοψήφισμα. Όλοι μαζί δίνουμε τη μάχη των ευρωεκλογών για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτό είναι το μήνυμα αυτός είναι ο στόχος.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Όλοι μαζί δίνουμε τη μάχη των ευρωεκλογών για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή – Του Χάρη Κάτανα

  1. Ευτυχώς που έχουμε και εσάς,σωτήρες και φωστήρες μας!Με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τρώγαμε με χρυσά κουτάλια,οι πολιτικοί ούτε ψέματα λέγαν,ούτε κλέβαν.Αξιοκρατία παντού,ούτε ρουσφέτια,ούτε λαμογιές.Τα χρήματα που παίρναμε απο την ΕΕ πηγαίναν όλα σε επιχειρήσεις και παραγωγικές δράσεις.Η χώρα είχε γίνει μια μεγάλη εξαγωγική δύναμη.Ολος ο κόσμος στην ουρά να αγοράσει τα προϊόντα μας.Χρήμα και Δόξα!Μέχρι που ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ και κατέστρεψε τον Παράδεισο που μας είχατε φτιάξει.Θα σας ξαναψηφίσουμε γιατί είμαστε πρόβατα.Και τα πρόβατα γλείφουν τον τσοπάνη.Αυτόν που θα τα (ξανα)σφάξει!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.