Καταγγελία ωφελούμενης του ΤΕΒΑ στην Κοζάνη για ελλειπή διάθεση τροφίμων – Έρευνα από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κοζάνης



Διευκρινήσεις σχετικά με το ζήτημα της καταγγελίας που έγινε από ωφελούμενη του προγράμματος ΤΕΒΑ έδωσε ο Δήμαρχος Κοζάνης τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019.

Ο κ. Λ. Ιωαννίδης ανέφερε πως στα μέσα Απριλίου έγινε καταγγελία από μία ωφελούμενη του ΤΕΒΑ πως η ίδια δεν πήρε τις αναγκαίες ποσότητες τροφίμων, όπως προβλέπεται και στη συνέχεια ακολούθησε μια σειρά γεγονότων. Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κοζάνης έχει την ευθύνη διανομής των τροφίμων προς τους δικαιούχους του προγράμματος, ενώ οι ποσότητες που διατίθενται είναι ευθύνη της Περιφέρειας. Ο Δήμος Κοζάνης από την πλευρά του, τόνισε ο κ. Ιωαννίδης, ζήτησε από την Κοινωφελή Επιχείρηση να γίνει διερεύνηση των καταγγελιών ενώ έχει ανατεθεί σε 2 εργαζόμενους της Επιχείρησης η διεξαγωγή έρευνας προς πάσα κατεύθυνση.

«Το θέμα διερευνάται. Δεν μπορεί κανείς να διαπιστώσει και να επιβεβαιώσει πως έχει συμβεί ή δεν έχει συμβεί κάτι. Βασική μας αρχή είναι πως δεν αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω. Επειδή σε δημοσιεύματα αναφέρθηκε η τοποθέτηση τροφίμων σε σούπερ μάρκετ, κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί από πλευράς μας».

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR από τις διευκρινήσεις που έδωσε ο Δήμαρχος Κοζάνης για το θέμα:

 

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.