Ξαναγεννήθηκε το κλειστό του Αγίου Δημητρίου και παραδίδεται για αθλητική χρήση

Ένας ακόμη αθλητικός χώρος, ο οποίος παρέμενε κλειστός από την ημέρα κατασκευής του παραδίδεται για χρήση. Πρόκειται για το κλειστό του Αγίου Δημητρίου στη Δημοτική Ενότητα Ελλησπόντου, το οποίο κατασκευάστηκε από το πρόγραμμα «Ελλάδα 2004» και ολοκληρώθηκε το 2010.

Το κλειστό γυμναστήριο μετά την ολοκλήρωση του δεν λειτούργησε ποτέ για το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε με συνέπεια να υποστεί σοβαρές φθορές στο παρκέ, στη στέγη και στους υαλοπίνακες.

Ο Δήμος Κοζάνης προχώρησε στην αντικατάσταση του παρκέ, στην αποκατάσταση των φθορών ενώ τοποθετήθηκε νέος ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός για τη λειτουργία του με συνολικό ποσό δαπάνης περίπου 100.000 ευρώ.

Το κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Δημητρίου παραδίδεται για χρήση στην τοπική κοινωνία και στις ομάδες του Δήμου Κοζάνης συνολικά.

Ανάλογη παρέμβαση ολοκληρώνεται και στο κλειστό γυμναστήριο της Άνω Κώμης.

«Ένα νέο γήπεδο ξαναγεννιέται. Μετά από χρόνια που έμεινε αναξιοποίητο, έγιναν όλες οι απαραίτητες εργασίες ώστε να χρησιμοποιηθεί για το λόγο για τον οποίο κατασκευάστηκε. Σε όλη μας τη θητεία ήταν πρωταρχικός στόχος η αναβάθμιση των αθλητικών χώρων και αποδείξαμε ότι δεν μιλάμε με συνθήματα αλλά με πράξεις και συγκεκριμένα έργα» δήλωσε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης.

 
 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 
 

0 Shares

2 σχόλια στο άρθρο “Ξαναγεννήθηκε το κλειστό του Αγίου Δημητρίου και παραδίδεται για αθλητική χρήση

  1. Όταν τελειώσει με τα κλειστά γήπεδα ο δήμαρχος ας ασχοληθεί και λίγο με τα γήπεδα ποδοσφαίρου. Υπάρχουν τόσες ομάδες ποδοσφαίρου στην Κοζάνη και δεν υπάρχει ένα γήπεδο για τα παιδιά μας κοντά στην πόλη. 100.000 € μας δουλευει μου φαίνεται.

    1. Την συνδρομή στους δήθεν σωτήρες του αθλητισμού την πλήρωσες ?
      Απ αυτούς ζητά να σου πούνε που έχει γήπεδα να παίξουν τα παιδιά μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.