Τα πανηγύρια των ΠΑΟΚτζήδων στην Κοζάνη για την κατάκτηση Κυπέλλου και Πρωταθλήματος – Δείτε το βίντεο



Οι πανηγυρισμοί των ΠΑΟΚτζήδων στην Κοζάνη για την κατάκτηση Κυπέλλου και Πρωταθλήματος.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR:

 

 

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Τα πανηγύρια των ΠΑΟΚτζήδων στην Κοζάνη για την κατάκτηση Κυπέλλου και Πρωταθλήματος – Δείτε το βίντεο

  1. Μηδέν επίπεδο μόρφωση και παιδεία,βάζουμε ένα μπλουζάκι μαύρο ξυριζουμε το κεφάλι μας και γινόμαστε κάτι από μηδενικό που ήμασταν.
    Ο παοκ είναι μόδα δεν έχετε ιδέα από ποδόσφαιρο και ιδίως εσείς τα νέα παιδιά που γίνατε μπαοκ ώστε να είστε αποδεκτοί στο σχολείο και στην κοινωνία μια χαρά κάνει την δουλειά του ο Σαββίδης πρόβατα και οπαδούς ήθελε να μαζέψει όταν ανέλαβε τον παοκ και τα κατάφερε. Συγχαρητήρια που φτάσατε τον Άρη στα πρωταθλήματα πάρτε το χαμπάρι είστε η λεστερ του ελληνικού πρωταθλήματος, ιστορικά από των δημιουργία σας είστε στατιστικά η 3- 4 ομάδα του πρωταθλήματος αυτοί είστε δυστυχώς ….

    1. Πόσο μπορεί να πόνεσες εσύ φέτος?Αλήθεια πόσο.. Να ξέρεις όμως ότι είμαστε ακόμα στην αρχή. Εσύ δεν μας είπες τι ομάδα είσαι..

    2. Από 10 χρόνων είμαι Παοκαρα κ δν αλλάζω ομάδα εσύ που μας το παίζεις έξυπνος, τότε δν υπήρχε Σαββίδης, κ αν εσύ νομίζεις ότι ξες από ποδόσφαιρο είσαι γελασμένος πρόβατα υπάρχουν μόνο στο μαντρί κ αυτά έχουν μυαλό πιο πολύ, μια ζωή Παοκαρα θα είμαστε με μυαλό καθαρό καρδιά ποντιακή κ μακεδονική, κ κυρίως εμείς δν πληρώσαμε κανέναν για να πάρουμε πρωτάθλημα η αγώνες άλλες ομάδες πληρώνουν. ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΊΑ ΖΩΉ ΈΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΆΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΊ…..

  2. Ξυδακι σε πόνεσε πολύ ο ΠΑΟΚ η μπαοκ όπως εσύ τον αποκαλείς όσο για το οτι φτάσαμε τον αρη εσένα τι σε ενδιαφέρει; Εσύ έχεις την ομάδα σου και αυτή την στιγμή ασχολησε με την 3-4 ομάδα της Ελλάδας .Εσύ μπορεί να πήρες πολλά πρωταθλήματα άλλα ΑΗΤΗΤΟΣ ΟΧΙ χαχαχαχαχαχαχα. Όσο για τον Σαββίδη ο δικό σας πρόεδρος έχει περισσότερα πρόβατα εάν κρίνουμε από αυτά που γράφεις το πρώτο είσαι ΕΣΥ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.