Δράση μαθητών στην Κοζάνη για την ευαισθητοποίηση για τα ανθρώπινα δικαιώματα και για ζητήματα προσφύγων – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 11 Μαΐου 2019 στην κεντρική πλατεία Κοζάνης το Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ – Ημέρα Δράσης, στο πλαίσιο του προγράμματος ευαισθητοποίησης για τα ανθρώπινα δικαιώματα και για ζητήματα προσφύγων «Κι αν ήσουν εσύ;».

50 μαθητές και μαθήτριες διάφορων σχολικών βαθμίδων με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους και θεατροπαιδαγωγών του προγράμματος οργάνωσαν μία γιορτή για τον σεβασμό της ανθρώπινης ελευθερίας, της αρμονικής συνύπαρξης, της ανάπτυξης της συλλογικότητας εκφράζοντας την υποστήριξή τους στα ανθρώπινα δικαιώματα και θέτοντας το ερώτημα «Κι αν ήσουν εσύ;» με τρόπους που μόνο τα παιδιά και οι νέοι μπορούν να το κάνουν.

Η διοργάνωση της δράσης ήταν από το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, σε συνεργασία με σχολεία του Νομού Κοζάνης.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την δράση των παιδιών:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1036″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.