Τα μεγάλα λόγια του κ. Τσίπρα – Του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου



Του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου:

Αυτό που λέει ο λαός μας «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες» δεν το γνωρίζει ο κ. Τσίπρας. Δεν γνωρίζω πόσο μεγάλες μπουκιές έφαγε στην Ξάνθη ο κ. Τσίπρας, αλλά τα λόγια που είπε ήταν πολύ μεγάλα. Ποιος πρωθυπουργός ξεστόμισε ποτέ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κρυφτεί από την Βουλή ; Είπε ακόμα ο κ. Τσίπρας : «Εμείς δεν λογοδοτούμε στα μεγάλα τζάκια, ούτε στους τραπεζίτες, ούτε στους εκπροσώπους των ελίτ. Λογοδοτούμε μόνο στον ελληνικό λαό»! Στο μυαλό μου ήρθαν αμέσως τα λόγια του τραγουδιού: «Τα ψεύτικα λόγια τα μεγάλα».

Λογοδοτούν μόνο στον ελληνικό λαό αυτοί που υπέγραψαν την συμφωνία των Πρεσπών ενώ γνώριζαν ότι διαφωνεί πάνω από το 70% των Ελλήνων και ονομάζουν φασίστες τους Έλληνες που διαφωνούν; Γιατί δεν έκαναν δημοψήφισμα αφού λένε ότι λογοδοτούν στον ελληνικό λαό ; Μήπως επειδή δεν τους επέτρεψαν αυτοί στους οποίους πραγματικά λογοδοτούν ;

Λογοδοτούν μόνο στον ελληνικό λαό αυτοί που στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα έπνιξαν στα χημικά τον ελληνικό λαό ; Καμία άλλη κυβέρνηση δεν φέρθηκε τόσο βάναυσα σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες και μας κοροϊδεύουν κι από πάνω ότι μας υπολογίζουν!

Λογοδοτούν μόνο στον ελληνικό λαό αυτοί που ελληνοποιούν σωρηδόν λαθρομετανάστες για να κερδίσουν ψήφους χωρίς να τους ενδιαφέρει το πρόβλημα που δημιουργούν στον ελληνικό λαό ; Δεν τους ενδιαφέρει αν η χώρα ονομάζεται Ελλάδα ή Νέο Πακιστάν, και μας παραμυθιάζουν ότι λογοδοτούν στον ελληνικό λαό ;

Λογοδοτούν μόνο στον ελληνικό λαό αυτοί που κατάντησαν ξέφραγο αμπέλι την Ελλάδα με αποτέλεσμα οι Έλληνες να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε όχι μόνο στα Εξάρχεια, αλλά και σε πολλά μέρη της Ελλάδας ;

Γιατί δεν δημοσιοποιούν στοιχεία πόσους Έλληνες βίασαν και σκότωσαν αλλοδαποί ; Βέβαια «οι κήρυκες της αγάπης» όποιον προστατεύει την τιμή του και την περιουσία του τον λένε ρατσιστή. Τι ανάγκη έχουν, αυτούς τους φυλάει όλη η Ελληνική Αστυνομία.

Λογοδοτούν μόνο στον ελληνικό λαό αυτοί που στα 4 χρόνια που κυβερνάνε σταμάτησαν και την λίγη παραγωγή που είχε απομείνει και αγωνίζονται τώρα χαρίζοντας λεφτά της χρεωκοπημένης Ελλάδας να κερδίσουν ψήφους ; Καυχώνται ότι μείωσαν την ανεργία διώχνοντας εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες από την Ελλάδα! Πώς να μη φύγουν όμως, που δεν κάμνουν τίποτα αυτοί που λένε τα μεγάλα λόγια για να αρχίσει να δουλεύει η Ελληνική Οικονομία ; Μα αυτοί, ξέρουν μόνο να δίνουν παροχές και επιδόματα.

Λογοδοτούν μόνο στον ελληνικό λαό αυτοί που αγωνίζονται να δώσουν όσο μπορούν περισσότερα δικαιώματα σε όλες τις μειοψηφίες που υπάρχουν στην Ελλάδα, εθνικές, θρησκευτικές, πολιτιστικές, ηθικές, ενώ έπρεπε πρώτα για τους Έλληνες να μεριμνούν και μετά να φροντίζουν και για τους άλλους ; Λογοδοτούν αυτοί που πετάνε πυροτεχνήματα ότι αναβαθμίζουν την Παιδεία με σεξουαλική ενημέρωση –εξαχρείωση των μαθητών και αλλαγές στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, και τελικά το μόνο που καταφέρνουν στην Παιδεία είναι το «κάθε πέρσι και καλύτερα».

Πως λογοδότησαν στον ελληνικό λαό για τους ανθρώπους που τους άφησαν να καίγονται κι αυτοί έπαιζαν θέατρο ; Πως λογοδότησαν στον ελληνικό λαό που αντί να δώσουν κίνητρα να παντρεύονται οι Έλληνες τους δίνουν κίνητρα να χωρίσουν, αντί να δώσουν κίνητρα να κάνουν παιδιά, τους τιμωρούν που έχουν παιδιά; Που για τους διορισμούς εκπαιδευτικών είτε υπάρχει μεταπτυχιακό 1 έτους είτε υπάρχουν 10 παιδιά μετράει το ίδιο ;

Ας πάρουμε και μια ιδέα τι σημαίνει Κυβερνήτης της Ελλάδας που δεν λέει μεγάλα λόγια, αλλά δείχνει μεγάλα ΕΡΓΑ. Ο Ιωάννης Καποδίστριας μόλις ανέλαβε Κυβερνήτης δήλωσε στους Υπουργούς του : «Την ώρα αυτή που αναλαμβάνουμε την διακυβέρνηση, η χώρα είναι σε άκρα φτώχια. Γι’ αυτό μην θέλετε μισθούς σύμφωνα με την θέση σας. Πρώτος εγώ, επειδή τα προσωπικά μου χρήματα μου φτάνουν για να ζήσω, αρνούμαι να πληρωθώ έστω και ελάχιστο από δημόσια χρήματα».

2 σχόλια στο άρθρο “Τα μεγάλα λόγια του κ. Τσίπρα – Του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου

  1. Πωπωπωωω καταστροφές που μας έφερε αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ!!!!Κατάντησε μια χώρα υπόδειγμα,που πριν κυβερνήσει οι νέοι μας παρέμεναν στη χώρα,βρίσκοντας δουλειά,πυρκαγιές δεν υπήρχαν ούτε και πλημμύρες,γιατί οι υπηρεσίες λειτουργούσαν στο τσάφ,τα Εξάρχεια ήταν παιδική χαρά,η εγκληματικότητα ήταν μηδενική,η παιδεία μας ήταν πρότυπο σε όλο τον κόσμο.Οι κυβέρνήσεις εφάρμοζαν όλα όσα είχαν υποσχεθεί κι όταν αυτό ήταν αδύνατο,κάναν δημοψηφίσματα ρωτώντας τον κόσμο.Οι πολιτικοί δεν είχαν καμμιά σχέση με τους εφοπλιστές και ούτε κάναν διακοπές στα κότερα.Ούτε παίρναν μίζες απο κάτι ζήμενς και Χριστοφοράκους.Αχ,αυτόν τον Παράδεισο που ζούσαμε ήρθαν και τον κατέστρεψαν οι απόγονοι των κουμμουνιστοσυμμοριτών με τα κονσερβοκούτια (σκουριασμένα,μάλιστα!).Αϊλί και τρισαλί!Αλλά μην απελπίζεστε,κε Παπαδόπουλε.Νάτος ο Κούλης,νάτος πετιέται!!!Ολα θα τα φτιάξει.Και τη Μακεδονία,και τους λαθρομετανάστες,και τους πολύτεκνους καθηγητές θα διορίσει.Και με το διχίλιαρο που θα δώσει για κάθε παιδί,θα γεμίσει η Ελλάδα μας (και οι Εκκλησίες μας!) κουτσούβελα.Αμήν!

  2. Πολύ ωραία τα γράφετε κ. Παπαδόπουλε.
    1. κ. Τσίπρας : «Εμείς δεν λογοδοτούμε στα μεγάλα τζάκια, ούτε στους τραπεζίτες, ούτε στους εκπροσώπους των ελίτ».
    Α. το 2015: «Η αποφασιστική νίκη του Οχι επί του Ναι.
    ο πρωθυπουργός Τσίπρας ενέδωσε πλήρως στον εκβιασμό της ευρωπαϊκής χρηματοοικονομικής εξουσίας πηγαίνοντας ενάντια στην εκπεφρασμένη πολιτική βούληση του λαού, τον οποίο εκλ έχθηκε να εκπροσωπεί». Ο Τσίπρας αμείφθηκε πλουσιοπάροχα για τον μακάβριο αυτό ρόλο του στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 – απόλαυσε τετραετή πρωθυπουργία.
    ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος: Εχουμε έναν πρωθυπουργό με Γερμανίδα μπέιμπι σίτερ.
    2. «στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα έπνιξαν στα χημικά τον ελληνικό λαό».
    Η ΕΛΑΣ άνοιξε πυρ με δακρυγόνα και άφησε πίσω της βομβαρδισμένο τοπίο
    Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών: Εγκληματική ενέργεια με την ανοχή της πολιτείας ΤΑ ΝΕΑ 21-1-19

    3. «ελληνοποιούν σωρηδόν λαθρομετανάστες για να κερδίσουν ψήφου».

    Ο ΣΥΡΙΖΑ μας έχει συνηθίσει στις κωλοτούμπες, στη γελοιοποίηση της Αριστεράς, μας έχει συνηθίσει στα ψέματα, στις μεγαλοστομίες και σε καταγέλαστες κινήσεις που προδίδουν ότι ακόμα και ο πολιτικαντισμός είναι ενίοτε γυμνός.

    Δεν πιστεύω κ. Παπαδόπουλε να εμπιστεύεστε τον θαμώνα της Λέσχης Bilderberg. Ούτε να επικρατήσει το “εκ των δύο κακών το μη χείρον βέλτιστον” Δεν διαφέρουν, γι΄αυτό και θα συγκυβερνήσουν !

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.