Η Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας για τη στάση της δημοτικής αρχής στην εκδίκαση της αγωγής των παρατασιούχων – συμβασιούχων του Δήμου Εορδαίας



Στις 30/11/2018 στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας συζητήθηκε το θέμα «Λήψη απόφασης στήριξης των παρατασιούχων- συμβασιούχων στην υπηρεσίας καθαριότητας ενόψει δικαστικής απόφασης». Μετά από συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την στήριξη των συμβασιούχων και στην απόφαση αναφέρονταν “Το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στον δικαστικό αγώνα που δίνουν οι παρατασιούχοι- συμβασιούχοι στον τομέα καθαριότητας για την μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου τονίζοντας ότι κάλυπταν πάγιες και διαρκείς θέσεις”.

Στις 9 Μάη του 2019 ο νομικός σύμβουλος του Δήμου εισηγήθηκε στο δικαστήριο αρνητικά απέναντι στην αγωγή των εργαζομένων καταπατώντας έτσι την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Θυμίζουμε ότι το θέμα το είχε αναδείξει η Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας και έτσι είχε συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο.

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.