Δήλωση στήριξης του ΚΚΕ παντού από το Χρήστο Ψαλλίδα, Προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής Συνταξιούχων Νομού Κοζάνης



Στις εκλογές της 26η Μάη εμείς οι συνταξιούχοι δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι στα χρόνια της κρίσης με τα απανωτά μνημόνια είχαμε μεγάλες μειώσεις στις συντάξεις μας με αποτέλεσμα την πτώση του βιοτικού μας επιπέδου. Παράλληλα έχουμε συρρίκνωση των δαπανών για κοινωνικές ανάγκες όπως η υγεία που επιδεινώνει τη ζωή μας από μια ακόμη πλευρά.

Μπροστά στην κάλπη πρέπει να θυμηθούμε ποιοι στήριξαν και στηρίζουν αυτή την πολιτική που μας μαυρίζει τη ζωή και ποιοι ήταν στο πλευρό μας στους δύσκολους αγώνες που αναπτύξαμε το προηγούμενο διάστημα ενάντια σε αυτή την πολιτική που είχε αποτέλεσμα να κερδίσουμε ανάσες (όπως το πάγωμα της περικοπής της προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις) κ.α.

Ψηφίζουμε αυτούς που ήταν στο πλευρό μας όλα αυτά τα χρόνια, μπροστάρηδες στους αγώνες μας. Στηρίζουμε το ΚΚΕ στην ευρωβουλή, τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στις περιφέρειες και τους δήμους ώστε να στείλουμε μήνυμα αντίστασης και αντεπίθεσης, να ανοίξει ο δρόμος για τη ζωή που αρμόζει σε μας και τα παιδιά μας.

Καλώ όλους τους συνταξιούχους να λάβουν υπόψη το κάλεσμα για να γίνει πιο δυνατό το ΚΚΕ παντού.

Γενικός Σύμβουλος στην Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελλάδας
Πρόεδρος Συντονιστικής Επιτροπής Συνταξιούχων Νομού Κοζάνης
Πρόεδρος του παραρτήματος ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.