Επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς και προπηλακισμό καταγγέλλει πως δέχτηκε ο Δήμαρχος Βοΐου από Δημοτικό Σύμβουλο



Σήμερα Τρίτη 7 Μαΐου και ώρα 13:00μ.μ. στο γραφείο του δημάρχου Βοΐου Δημήτριου Λαμπρόπουλου προσήλθε ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Κορδίστας.

Σε έντονο ύφος και με απρεπείς χαρακτηρισμούς καταφέρθηκε εναντίον του δημάρχου, απειλώντας τον για την ζωή του.

Αφορμή όπως υποστήριξε, ήταν η καθυστέρηση στην πληρωμή υπαλλήλου.

Με υψηλούς τόνους, βαρείς χαρακτηρισμούς και ύβρεις απείλησε με προπηλακισμό τον δήμαρχο, εν ώρα εργασίας, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων και υπαλλήλων, «απαιτώντας» να πληρωθεί ο εν λόγω υπάλληλος.

Ο δήμαρχος Βοΐου εκφράζει την λύπη του για την προσωπική και αήθη επίθεση την οποία δέχθηκε, μέσα στον χώρο του δημαρχείου, όπου υπηρετείται η δημοκρατία και ο διάλογος και όχι η μισαλλοδοξία και ο εκφοβισμός.

Για τον λόγο αυτό θεωρήθηκε επιβεβλημένη η προσφυγή του στην δικαιοσύνη.

Κατετέθη λοιπόν μήνυση από πλευράς του, στο Αστυνομικό Τμήμα Βοΐου για εξύβριση, συκοφαντία, απειλή κατά της ζωής του και απόπειρα προπηλακισμού.

Μετά και από αυτό το περιστατικό το οποίο θεωρείται μεμονωμένο και εκφράζει θεωρούμε προσωπικές απόψεις και συμπεριφορές, ενόψει και της προεκλογικής περιόδου που διανύουμε, όπου η ένταση, η πίεση και το άγχος βρίσκονται στον υπέρτατο βαθμό, συνιστάται από όλους,αιρετούς και μη, ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, προκειμένου να αποφεύγονται περιστατικά που δεν συνάδουν με τους θεσμούς που δημοκρατικά καλούμαστε να υπηρετούμε.

Ο Δήμαρχος Βοΐου
Δημήτριος Λαμπρόπουλος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.