Τελέστηκε ο πρώτος επίσημα πολιτικός γάμος με απόφαση Δημάρχου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες



Δίνεται επίσημα πλέον η δυνατότητα για τέλεση πολιτικών γάμων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

Το μεσημέρι της Κυριακής 5 Μαΐου 2019 τελέστηκε από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Γ. Βαλαή ο πρώτος επίσημα πολιτικός γάμος στο κτήριο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης.

Η συγκεκριμένη τελετή αποτελεί τον πρώτο επίσημα πολιτικό γάμο που γίνεται στο κτήριο της «επιβλητικής» Βιβλιοθήκης Κοζάνης, με την έννοια πως τελέστηκε μετά από τη σχετική απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη, δίνοντας πλέον τη δυνατότητα να γίνονται από εδώ και στο εξής πολιτικοί γάμοι και στο συγκεκριμένο κτήριο.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε τελεστεί ακόμη ένας πολιτικός γάμος στο κτήριο της Βιβλιοθήκης με Εισαγγελική Παραγγελία κατ’ εξαίρεση, χωρίς τη σχετική απόφαση του Δημάρχου.

Οι πολιτικοί γάμοι στην Κοζάνη γίνονται την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή στους χώρους της Αίθουσας του Κοβεντάρειου, στο Δημαρχείο Κοζάνης και πλέον επίσημα και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, έχοντας το ζευγάρι τη δυνατότητα να επιλέξει τον χώρο της αρεσκείας του.

Ο πρώτος επίσημα πολιτικός γάμος με απόφαση Δημάρχου στη Βιβλιοθήκη τελέστηκε παρουσία φίλων και συγγενών του ζευγαριού, στο φουαγιέ της Βιβλιοθήκης, σε ένα πολύ όμορφα διαμορφωμένο σκηνικό…

Γιώργο και Νατάσα να ζήσετε ευτυχισμένοι και βίον ανθόσπαρτον!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από το Studio Kaplanoglou:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR