Απολογήθηκε ο κατηγορούμενος σύζυγος για τη δολοφονία της Χρυσούλας Βλάχου – Σε τελικό στάδιο η πολύκροτη υπόθεση της Κοζάνης



Συνεχίστηκε τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 η εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας της Χρυσούλας Βλάχου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κοζάνης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR, η δίκη ξεκίνησε με τους μάρτυρες υπεράσπισης, ενώ στο πλευρό του κατηγορούμενου βρισκόταν διαρκώς η 17χρονη κόρη του εμφανώς καταβεβλημένη και συγκινημένη, η οποία κατέθεσε υπέρ του πατέρα της.

Μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων των μαρτύρων υπεράσπισης, ο κατηγορούμενος ξεκίνησε την απολογία του, περιγράφοντας τις στιγμές που έζησε όταν αντίκρισε τη σύζυγό του νεκρή στο σπίτι τους και λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο θάνατος της συζύγου του, κατά τη γνώμη του, ήταν ατύχημα.

Στο τέλος της δίκης, τέθηκε εκ νέου το θέμα της εκταφής της Χρυσούλας Βλάχου, το οποίο θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση εάν αυτό κριθεί σκόπιμο να πραγματοποιηθεί από το Δικαστήριο.

Το Δικαστήριο διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 20 Μαΐου με την πρόταση του Εισαγγελέα, τις αγορεύσεις των δικηγόρων και την έκδοση της απόφασης.

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.