Λάβρος κατά της ΔΕΥΑΚ ο δημοσιογράφος Μιχάλης Αγραφιώτης – Δείτε το βίντεο



«Επιτακτική ανάγκη για κατάργηση του 80% βάσει εγγράφων του Συνήγορου του πολίτη, εξόφληση υπέρογκων ανεξόφλητων λογαριασμών και περικοπές μισθών άνω των 1000 ευρώ. Πρέπει να σπάσουμε αυγά, πρέπει να πούμε αλήθειες, πρέπει να επικρατήσει δικαιοσύνη, ώστε να μπορέσουν να ανασάνουν οικονομικά οι δημότες της Κοζάνης», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Φώτη Κεχαγιά «Δύναμη Προοπτικής», Μιχάλης Αγραφιώτης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εμφάνισή του στην εκπομπή του Flash «Ώρα Αιχμής»:

 

ΔΕΥΑΚ 80% ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΙ ΜΙΣΘΟΙ

Επιτακτική ανάγκη για κατάργηση του 80% βάσει εγγράφων του Συνήγορου του πολίτη, εξόφληση υπέρογκων ανεξόφλητων λογαριασμών και περικοπές μισθών άνω των 1000 ευρώ. Πρέπει να σπάσουμε αυγά, πρέπει να πούμε αλήθειες, πρέπει να επικρατήσει δικαιοσύνη, ώστε να μπορέσουν να ανασάνουν οικονομικά οι δημότες της Κοζάνης

Δημοσιεύτηκε από Michael Agrafiotis στις Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

5 σχόλια στο άρθρο “Λάβρος κατά της ΔΕΥΑΚ ο δημοσιογράφος Μιχάλης Αγραφιώτης – Δείτε το βίντεο

  1. Μαριαρένα Μπαλαμούτι

    - Edit

    Απαντήστε

    Οποίος έχει πρόβλημα με την τηλεθέρμανση και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει πολύ απλά βάζεις μπροστά το λέβητα με το πετρέλαιο τζάμπα πράμα.

    1. εγω να βαλω πετρελαιο, αλλα τους μισθους τους γιατι να τρους πληρωνω;;;
      2019 με 3 μνημονια έχουμε.

  2. Μαριαρένα, κάνεις λάθος. Το πετρέλαιο είναι αγαθό που έρχεται από την άλλη πλευρά του κόσμου και η τηλεθέρμανση είναι από δίκτυο το οποίο κάποτε πληρώσαμε. Δεν θα το πληρώνουμε μια ζωή χρυσάφι. Η ΔΕΥΑΚ είναι μια ΚΟΙΝΟΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Ξυπνάτε!

  3. Μπορει να μην έχουμε νερό για χρόνια, μπορεί να μην έχουμε τηλεθέρμανση ποτέ ξανά …. οι μισθοί της ΔΕΥΑΚ όμως ποτέ δεν θα μειωθούν!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.