Νέα ημερομηνία μετά τις εκλογές για την 34ης Expo Δυτικής Μακεδονίας στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης



Αποδοχή του αιτήματος για την μετάθεση της 34ης EXPO Δυτ. Μακεδονίας σε ωφελιμότερο χρόνο για τους επιχειρηματίες μας.

Συναδέλφισσα και Συνάδελφε Επιχειρηματία,

Η νέα απόφαση

Θετική είναι η ανταπόκριση και αποδοχή από το Ε.Β.Ε. Κοζάνης και από το Εκθεσιακό Κέντρο Δυτ. Μακεδονίας, σε αίτημα συμμετεχόντων επιχειρήσεων για την μετάθεση της ημερομηνίας της 34η EXPO Δυτ. Μακεδονίας, λόγω εκλογών, από 8-12/5/2017 σε 20-24/6/2018.

Το Ιστορικό

Το Ε.Β.Ε. Κοζάνης και το Εκθεσιακό Κέντρο Δυτ. Μακεδονίας αποφάσισαν το τρέχον έτος 2019 να επανεκινήσουν, την γνωστή έκθεση Δ.Μ. στα Κοίλα Κοζάνης, με επαγγελματικό σχεδιασμό και ανανεώνοντας αυτήν ουσιαστικά και συνολικά με στόχο να τονώσουν την ρευστότητα τους οι Επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν.

Στο πλαίσιο αυτό συνεκτιμήθηκε ότι η αναγκαία αλλαγή περιόδου και μάλιστα 15 ημέρες πριν τις εκλογές, θα βοηθούσε ακόμα περισσότερο την επισκεψιμότητα.

Η εκτίμηση μας αυτή δεν αλλάζει ούτε και αίρεται.

Τα νέα δεδομένα της αγοράς σήμερα

Όταν όμως αποφασίστηκε η διοργάνωση της 34η EXPO Δ.Μ. δεν υπήρχαν τα ποσοτικά και ποιοτικά στοιχεία εκείνα που υπάρχουν σήμερα και μας δείχνουν ότι π.χ. για πρώτη φορά σε εκλογική διαδικασία περισσότεροι από 500 πολίτες μόνο στον Δήμο της Κοζάνης είναι υποψήφιοι στις ερχόμενες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές ενώ και πολύ εξ’ αυτών είναι και επιχειρηματίες που σχετίζονται διαχρονικά με τις Εκθέσεις.
Αν συνυπολογίσουμε και τον στενό κύκλο των υποστηρικτών του καθενός υποψήφιου από όλη την Περιφέρεια μας γίνεται αντιληπτό, ότι θα υπάρξει μεν μια υψηλή επισκεψιμότητα, αλλά με μετέωρο το πραγματικό ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των επιχειρήσεων που θα τα εκθέσουν.

Μεταθέτουμε και Συνεχίζουμε

Έτσι λοιπόν αντιλαμβανόμενοι την εξέλιξη αυτή που ανάλογη όμοια της δεν υπήρξε κατά το παρελθόν και υιοθετώντας και την ανάλογη θέση των επιχειρήσεων που είναι Εκθέτες στην 34η EXPO Δ.Μ. αποφασίσαμε:

Την μετάθεση της 34η ΕXRO σε νέα ημερομηνία 20-24/6/2019 ώστε να πετύχουμε μια πραγματική, ουσιαστική, επωφελή και ανταποδοτική για τις Επιχειρήσεις του Ε.Β.Ε. Κοζάνης και της Περιφέρειας μας Εκθεσιακής Επανεκκίνησης.

Καλούμε τους Συναδέλφους μας Επιχειρηματίες να συνεχίσουν τώρα με ακόμη περισσότερη αισιοδοξία την στήριξη της Επανεκκίνησης του χρήσιμου επιχειρηματικού εργαλείου της Έκθεσης διότι έτσι βοηθούμε ουσιαστικά όχι μόνο τις επιχειρήσεις μας αλλά και την καλή φήμη του τόπου της ζωής μας.

Καλό Πάσχα- Καλή Ανάσταση
Ε.Β.Ε Κοζάνης. Εκθεσιακό Κέντρο Δ.Μ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.