Σοκ στο Φάληρο: Πεντάχρονος από την Κοζάνη καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα – Βρισκόταν με την οικογένειά του για το Πάσχα στην Αθήνα



-Ένα πεντάχρονο αγόρι χειρουργείται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» καθώς φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις
-Συντετριμμένοι οι γονείς του

Κρίσιμη είναι η κατάσταση ενός 5χρονου αγοριού, που καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα στο Φάληρο και φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το αγόρι, ήρθε με τους γονείς του και τα άλλα δύο αδέρφια του από την Κοζάνη, όπου και διαμένουν, για να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα με τη γιαγιά τους.

Γύρω στις 12 το μεσημέρι, το παιδί βγήκε από το σπίτι για να παίξει με τον οκτάχρονο αδελφό του. Ωστόσο, τραβώντας τη βαριά σιδερένια πόρτα, αυτή βγήκε, για αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες, από τη θέση της και τον καταπλάκωσε.

Το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και στο υπόλοιπο σώμα, ενώ κατάφερε να το απεγκλωβίσει ο πατέρας του, κι ενώ οι γείτονες κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

Ο 5χρονος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» σε κρίσιμη κατάσταση. Μετά από κάποιες ώρες στη ΜΕΘ, οι ιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε χειρουργείο.

Έξω από το χειρουργείο βρίσκονται συντετριμμένοι οι γονείς του, που έδωσαν και κατάθεση στους αστυνομικούς για τις συνθήκες του ατυχήματος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και κλαίει συνέχεια με λυγμούς.

Από το protothema.gr, ρεπορτάζ Open Tv

6 σχόλια στο άρθρο “Σοκ στο Φάληρο: Πεντάχρονος από την Κοζάνη καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα – Βρισκόταν με την οικογένειά του για το Πάσχα στην Αθήνα

  1. Ποσο στεναχώρια και πόνο νιώθεις όταν ακούς τέτοια άσχημα γεγονότα για ένα παιδάκι , ας προσευχηθούμε όλοι να επιστρέψει παλι εκει που του αξίζει και με ολη μας την ψυχή για ταχεία ανάρρωση αυτού του αγγελούδιου ….

    1. να προσευχηθούμε ………..

      σε ποιόν ; γνωρίζετε, από μελέτη ή εμπειρία, κανένα θεό παντοδύναμο, θεό αγάπης , ελέους , οικτιρμών, παρακλήσεως και φιλανθρωπίας ; πέστε το και σε μας να προσευχηθούμε και μεις .

      1. Να προσευχηθουμαι στον Θεό στον Ιησού Χριστό και στην Παναγία να γίνει γρήγορα καλά το παιδάκι, η πίστη κ η δύναμη όλα τα νικάει.

      2. Ναι, από πείρα απείρων ευεργεσιών γνωρίζω τον Ένα εν Τριάδι Θεό, όπως Τον περιγράφει το Σύμβολο της Πίστεως. Και μακάρι να μας προσθέτει πίστη ( = εμπιστοσύνη) και θέληση να ενωθούμε μαζί με Αυτόν, τηρώντας τις εντολές Του. Αμήν.

  2. ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΧΑΡΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΔΡΑΜΑ.ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ.ΠΟΣΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

  3. Πως να μην κλαίει η καημένη η μητέρα όταν βλέπει το παιδάκι τις σε τέτοια κατάσταση, μακάρι να πάνε όλα καλά κ να γυρίσει σπίτι του υγιέστατο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.