Σπόροι Κάνναβης: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις



Σπόροι Κάνναβης!  Αυτό που παλιότερα γνωρίζαμε ως το ταπεινό κανναβούρι σήμερα μονοπωλεί τη συζήτηση σε τραπέζια και forum.

Όχι άδικα.

Η κάνναβη τα τελευταία χρόνια έχει ανέλθει σε ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα. Και φυσικό είναι στο προσκήνιο να έρθει οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτή.

Οι σπόροι κάνναβης από την άλλη, μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε για τροφή όχι μόνο των πτηνών), είτε για καλλιέργεια, είτε απλά για συλλογή.

Σπόροι κάνναβης: Η καινούργια υπερτροφή

Οι σπόροι κάνναβης χαρακτηρίζονται από τους ειδικούς ως η καινούργια μεγάλη υπερτροφή. Πλούσιοι σε πρωτεΐνες, είναι ίσως η μοναδική φυτική πηγή πλήρους πρωτεΐνης, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για άτομα που έχουν αποκλείσει το κρέας και τα παράγωγά του από τη διατροφή τους.

Η μοναδική προσφορά των σπόρων κάνναβης σε βιταμίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά θωρακίζει την υγεία του οργανισμού τόσο ενάντια σε σωματικά όσο και σε ψυχικά νοσήματα.

Σπόροι κάνναβης και καλλιέργεια

Οι σπόροι κάνναβης εκτός από τη βρώσιμη μορφή τους, έχουν είτε συλλεκτική χρήση είτε σε κάποιες περιπτώσεις είναι δυνατή η καλλιέργειά τους.

Πρακτικά αυτό που χρειάζεται κανείς για να  καλλιεργήσει κάνναβη είναι χώμα και νερό. Στην πράξη ωστόσο τα πράγματα δεν είναι πάντοτε τόσο απλά.

Σπόροι κάνναβης εξωτερικού χώρου

Οι σπόροι κάνναβης εξωτερικού χώρου είναι απαραίτητο να μπορούν να ανταποκριθούν στις συνθήκες του εξωτερικού περιβάλλοντος. Ως εκ τούτου πρόκειται για φυτά περισσότερο ανθεκτικά τα οποία κυρίως ταιριάζουν σε περιοχές με ζεστό και ξηρό κλίμα.  

Αυτόματοι σπόροι κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης ονομάζονται αυτόματοι όταν  ανθίζουν μόνοι τους σε περίοδο που κυμαίνεται ανάμεσα στις 2 με 4 εβδομάδες.

Ίσως κάποιοι να αναρωτιέστε σε τι εξυπηρετεί αυτό.

Καθώς η άνθιση των κλασσικών ποικιλιών κάνναβης χρειάζεται συγκεκριμένη έκθεση στο φως, πρόκειται για μία συνθήκη που δεν ικανοποιείται πάντα. Η διασταύρωση των κλασικών ποικιλιών με ένα είδος που αναπτύσσεται σε περιοχές με μικρή ηλιοφάνεια είναι ουσιαστικά οι αυτόματοι σπόροι κάνναβης.

Στο doctorweed.gr μπορείς να ενημερωθείς σχετικά με την κάνναβη μέσα από το blog,  αλλά και  να βρεις μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα κάνναβης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.