Κατάστημα υποδημάτων Σβώλης Shoes στην Κοζάνη: Σε κάθε βήμα δίπλα σας από το 1993!



Το κατάστημα Σβώλης Shoes στην Κοζάνη, βρίσκεται δίπλα σας από το 1993, σταθερά στο ίδιο σημείο στην καρδιά του κέντρου στην οδό Τσιμηνάκη 6.

Η τελευταία λέξη της μόδας στην υπόδηση βρίσκεται εδώ.

Η μόδα, η ποιότητα των υποδημάτων και οι αξεπέραστες τιμές είναι πάντα ένα βήμα μπροστά στο κατάστημα γυναικείας και ανδρικής υπόδησης Σβώλης.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1016″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”30″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Μοντέρνα και οικονομικά για κάθε γούστο και για κάθε περίσταση. Γόβες, πέδιλα, παντόφλες και και είδους υποδήματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, για να είστε πάντα κομψή, γιατί μία εμφάνιση είναι άρτια με ένα ζευγάρι παπούτσια!

Νυφικές γόβες και πέδιλα για την πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής, casual υποδήματα για κάθε βήμα!

Υποδήματα Ελληνικής κατασκευής με την υπογραφή των πιο αξιόπιστων εταιρειών!

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1017″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Σε κάθε βήμα σας το κατάστημα Σβώλης στην Κοζάνη, βρίσκεται δίπλα σας, για όλες τις περιστάσεις!

Σβώλης Shoes
Τσιμηνάκη 6, Κοζάνη
Τηλέφωνο: 2461033151
Βρείτε το κατάστημα στο facebook – Κλικ εδώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.