Συνάντηση εργασίας της Αναπληρώτριας Πρύτανη Καθηγήτριας του ΠΔΜ Τσακιρίδου Ελένης και της Καθηγήτριας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Μητλιάγκα Παρασκευής



Τη Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου 2019, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στην Πρυτανεία του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΜ), μεταξύ της Αντιπρυτάνεως του ΠΔΜ, Καθηγήτριας Τσακιρίδου Ελένης και της Καθηγήτριας του ΤΕΙ ΔΜ και Υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου με τον συνδυασμό του Γιώργου Κασαπίδη «Αλλάζουμε Πορεία», Μητλιάγκα Παρασκευής. Επίκεντρο της συνάντησης, η επικείμενη συγχώνευση του ΤΕΙ ΔΜ στο ΠΔΜ και οι διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθηθούν, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση στη νέα κατάσταση.

Και οι δύο πλευρές τόνισαν ότι προτεραιότητα ήταν, είναι και θα είναι η διεύρυνση της Ανώτατης Εκπαίδευσης στη Δυτική Μακεδονία με στόχο το νέο Ίδρυμα να βγει ισχυρότερο, με μεγαλύτερη εξωστρέφεια και να αποτελέσει μοχλό ευημερίας και ανάπτυξης για την περιοχή.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.