Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων και των θέσεων του συνδυασμού της Γ. Ζεμπιλιάδου στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Στην κατάμεστη αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης το πρωί της Κυριακής των Βαΐων 21 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων του συνδυασμού «Ελπίδα» με επικεφαλής την Γεωργία Ζεμπιλιάδου.

Επίσης παρουσιάστηκαν οι προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού αλλά και οι υποψήφιοι από όλες της Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Μακεδονίας.

Δείτε εδώ όλα τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού «Ελπίδα»

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την εκδήλωση:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1011″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”50″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.