Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Άρδασσα Εορδαίας για τις επικείμενες εκλογές – Δείτε το βίντεο



Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 20 Απριλίου 2019 στην Άρδασσα Εορδαίας ανοικτή εκδήλωση εν όψη των επικείμενων αυτοδιοικητικών και ευρωεκλογών από την Χρυσή Αυγή όπου ανακοινώθηκε η κάθοδος του κόμματος με εκπροσώπηση στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και επικεφαλής του ψηφοδελτίου τον Σαββουλίδη Χρήστο.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο βουλευτής και μέλος του Π.Σ. Γιάννης Λαγός. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθηναν ο βουλευτής Κιλκίς και μέλος της Κ.Ε. Χατζησάββας Χρήστος, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Κωνσταντίνου Θανάσης, η Σιδέρη – Τσάμη Μαρία, ο Στέλιος Καραβελιάς Ο.Π. Κοζάνης, Σπύρος Αλέξης Ο.Π. Πτολεμαΐδας, Τασούλας Γιάννης Ο.Π Γρεβενών, Τούφας Στέλλιος Ο.Π. Καστοριάς.

Δείτε το βίντεο του ptolemaidanews.gr από την εκδήλωση:

4 σχόλια στο άρθρο “Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Άρδασσα Εορδαίας για τις επικείμενες εκλογές – Δείτε το βίντεο

  1. Πεσμενα τα πράγματα δυστυχώς…
    Αν θυμάμαι καλά στις προηγούμενες περιφερειακες εκλογές η παρουσίαση έγινε σε μια αίθουσα ξενοδοχείου γεμάτη περίπου 500 άτομα.
    Τώρα σε καφενείο χωριού με 60 άτομα το πολυ..
    Κρίμα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.